15 / 05 / 2024

Enerji ve Altyapı Finansmanı

Enerji ve Altyapı Finansmanı

“Euromoney Seminerleri ve Proje Finansmanı Dergisi tarafından düzenlenen – 7. Yıllık Türkiye Enerji ve Altyapı Finansmanı Konferansı”, ana sponsorlarından Akbank’ın desteğiyle 12 – 13 Mart tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akgün tarafından kuruldu.

İş arayanların şans ayağına geldi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Başvurular bitmeden hemen bakın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına personel alımı yapılacak. Bakanlık bünyesinde meydana gelen eksiklik gidilecek. İşte detaylar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıkladı: İzmir-Antalya 3 saate düşüyor! 

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde (KGM) düzenlenen 73'üncü Bölge Müdürleri Toplantısı’nda konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-Antalya arası 3 saatlik bir seyahat süresine düşecek" dedi. İşte son dakika açıklamasının detayları...

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Maraşlı tarafından kuruldu.

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Dora Üst Yapı Ve Altyapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Başak tarafından kuruldu.

Japon mimar depreme dayanıklı şehirleri anlattı: Önce geçici konut ve altyapı!

Japon mimar Hiroyuki Unemori depreme dirençli ve uyumlu mimari çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı. Japon mimar depreme dayanıklı şehirleri anlattı: Önce geçici konut ve altyapı!

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunart Enerji Ve Mühendislik Uygulamaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Metin Akyüz tarafından kuruldu.

Erad Enerji Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erad Enerji Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Tokmakcı ve Adem Soytekin ortaklığında  kuruldu.

Enerji ve Altyapı Finansmanı Haberi

Enerji ve Altyapı Finansmanı

Bu yıl İstanbul Swiss Otel The Bosphorus’da gerçekleştirilen ve ana sponsorlarından birinin Akbank olduğu Euromoney konferansı kapsamında enerji yatırımlarından, altyapı yatırımlarına ve hukuksal çerçeveye kadar pek çok farklı konu değerlendirildi. Konferansa ekonomi yönetiminden temsilcilerin yanısıra, finans, hukuk, inşaat ve pek çok farklı sektörden üst düzey yöneticiler ve temsilciler katıldı. Konferans kapsamında ayrıca Türkiye’nin enerji ve altyapı stratejilerini değerlendiren sunumlar yapıldı.

Konferansla ilgili değerlendirmelerde bulunan Akbank Kurumsal Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper Hakan Yüksel, önümüzdeki süreçte gerek ekonomik büyüme gerek Türk Bankacılık sistemi için proje finansmanı işlemlerinin öneminin devam edeceğini vurguladı. Yüksel “2013 yılı, enerji ve altyapı yatırımları ile ilgili olarak çok sayıda işlemin devreye alındığı oldukça hareketli ve başarılı bir yıl niteliğinde idi.   Son aylarda uzun vadeli yatırım...