07 / 07 / 2024

enerjide kredi ne kadar arttı

enerjide kredi ne kadar arttı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) verilerine göre, Türkiye' de son yıllarda artan enerji yatırımları, bankaların kullandırdığı kredilerin sektörel dağılımında da kendini gösterdi...

Emekliler şimdi yeni rakama bakın! Yapı Kredi emekli promosyon 2024! YKB emekli promosyon ne kadar?

Milyonlarca emekli bu aya özel olarak verilen promosyon rakamlarını merakla araştırıyor. Peki Yapı Kredi emekli promosyon 2024 ne kadar? YKB emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Peugeot 408 Haziran kampanyası! Sıfır faizle 200 bin TL kredi veriliyor! Peugeot 408 fiyatı ne kadar?

Peugeot otomobil markasında Haziran kampanyası başladı. Peugeot 408 almak isteyenlere özel sıfır faizle 200 bin TL kredi imkanı sunuluyor. Peugeot 408 fiyatı ne kadar? Peugeot 408 haziran 2024 fiyat listesi.

Yapı Kredi Haziran 2024 emekli paketini resmen açıkladı! YKB ne kadar promosyon veriyor! Emekli promosyonunda son dakika

Emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken, Yapı Kredi'nin ne kadar promosyon verdiği de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Yapı Kredi Haziran 2024 emekli paketi...

Emekliler hemen başvurursanız hesabınıza 18 bin TL yatıyor! Yapı Kredi emekli promosyon ne kadar? YKB emekli promosyon!

Özel bankalarda da promosyon yarışı hızlandı. Emekli maaş promosyonlarında en çok merak edilen banka Yapı Kredi oluyor. Peki Yapı Kredi promosyon ne kadar? YKB emekli promosyon son dakika!  

Peugeot 3008'de 180 bin TL kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? 

Peugeot otomobil markası en sevilen modellerinden Peugeot 3008 için kampanya başlattı. Sıfır faiz ve 180  bin RL kredi imkanıyla satışlar devam ediyor. Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? Mayıs 2024 Peugeot 3008 fiyat listesi.

Yapı Kredi emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara tam 18 bin TL yatırılacak!

SSK ve Bağkur emeklilerinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları bulunuyor. Peki en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor?

Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? Emeklinin hesabına kesin bu kadar yatırılacak: Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları yer alıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Yapıkredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emekli bankaların promosyon ödemelerini merak ediyor. Bunlardan en çok merak edilen ise Yapı kredi Bankası banko promosyon ödemesi. Yapı kredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

enerjide kredi ne kadar arttı Haberi

enerjide kredi ne kadar arttı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, Türkiye'de son yıllarda artan enerji yatırımları, bankaların kullandırdığı kredilerin sektörel dağılımında da kendini gösterdi.


Enerjide yeni yatırımları hayata geçirmek isteyen ya da varolan yatırımlarını geliştirmeyi hedefleyen yatırımcıların bankaların kapısını çalmasıyla sektördeki kredi hacmi ciddi bir artış kaydetti. Bankaların enerji yatırımları için kullandırdığı kredilerin hacmi mayıs ayı sonu itibarıyla geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 32 arttı.


Bankaların, "enerji üreten madenlerin çıkarılması", "nükleer yakıt, petrol rafineri ve kok kömür üretim sanayi" ve "elektrik, gaz ve su kaynakları üretim dağıtım sanayi" alanlarında geçen yılın mayıs ayında 50 milyar 430 milyon 85 bin liraya ulaşan kredi hacmi, bu yılın aynı ayında 66 milyar 716 milyon 936 bin liraya çıktı. Böylece yıllık bazda kredi hacmi 16...