15 / 05 / 2024

enesyurt n towers

enesyurt n towers

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen N Towers projesinde fiyatlar 119 bin TL'nde başlıyor. Teslimler Eylül 2013'te gerçekleşecek...

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Aon, Willis Towers Watson'u satın aldı!

Aon merkezi ABD'de olan danışmanlık, brokerlik ve iş çözümleri şirketi Willis Towers Watson'ı yaklaşık 30 milyar dolara satın aldı...

Metrika Investments, Neva Towers'ın 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı!

Rusya'nın önde gelen ticari gayrimenkul yatırım fonları arasında yer alan Metrika Investments, Rönesans’ın Moscow City'de hayata geçirdiği Neva Towers'ın toplam 56 bin 158 metrekarelik ofis katlarını satın aldı.

Çinli fon şirketi Çiftçi Towers'ın bir bloğunu satın aldı!

Son dönemlerde Çinli gayrimenkul yatırımcılarının ve Çinli firmaların Türkiye'ye ilgisi artıyor. Çinli bir fon şirketi Çiftçiler Towers'in bir bloğunu satın almış. Şirket, binayı Çinli yatırımcılara pazarlayacakmış...

Donald Trump photoshopla Trump Towers'ı Grönland'ın ortasına koydu!

Donald Trump photoshopla Gröland'ın ortasına Trump Towers'ı kondurdu. Twitter hesabında paylaşım yapan Trump, "Bunu Grönland’a yapmayacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 

Rönesans Neva Towers'a “Dünyanın En İyisi” ödülü!

Rönesans’ın, Moskova’nın simgesi olan Moscow City’de satış rekorları kıran dev gökdelen projesi “Neva Towers”, Avrupa’dan sonra dünyanın da “en iyileri” arasında yerini aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Fikirtepe Mina Towers’ta 2016'nın son lansman fırsatı!

Başaran Yatırım Holding güvencesiyle hayata geçirilen Fikirtepe’nin en iddialı projelerinden Mina Towers’ta 2016'nın son lansman fırsatı.

Hukukçular Towers: Kentsel dönüşümün yeni çekim merkezi!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Çiftçi Towers'ın 33. katında ilk davet yapıldı!

İstanbul’un en yeni cazibe merkezi Çiftçi Towers, İngiliz ve İtalyan mimarların tasarladığı yüksek kaliteli konseptiyle, prestijli bir yaşam için hazırlanıyor.

Hukukçular Towers, iş ve yaşam alanını bir araya getiriyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Her yere hızlı ulaşımlı lokasyonu ve avlu alanındaki çeşitlilik ile iş hayatını dönüştürüyor.

enesyurt n towers Haberi

enesyurt n towers

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta inşa edilen N Towers Evleri'nde konut tipleri 11 ve 2+1 olarak tasarlandı. Toplam 1260 konuttan oluşan proje, 5 blok üzerinde yükseliyor.



215 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Esenyurt N Towers Evleri'nde dairelerin alanları 66 metrekare 1+1 ve 112 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. Projede son 25 konutun satışına devam ediliyor.




Teslimlerin Eylül 2013'te gerçekleştiği N Towers Esenyurt projesinde ödemeler peşin ya da yüzde 25 peşinat ödenip geri kalan tutar anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleşiyor.




N towers Evleri Esenyurt projesinde 1+1 daireler 119 bin TL'den, 2+1 daireler ise...