21 / 05 / 2024

engelli aylığı yattı mı

engelli aylığı yattı mı

Yüz binlerce kişinin beklediği müjde geldi ve Temmuz ayına ilişkin çok sayıda ödeme öne alındı. Peki söz konusu ödemeler ne zaman yatacak?

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Hemen kontrol edin: Tam 4,8 milyar TL!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yattığını bildirdi. Peki yaşlı ve engelli aylıkları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yaşlı ve engelli aylıkları farklarıyla birlikte hesaplara yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Binlerce kişinin merakla beklediği yaşlı ve engelli aylığı Şubat ödemeleri hesaplara yatırıldı. Peki ne kadar yaşlı ve engelli aylığı yattı? İşte ayrıntılar...

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni zam müjdesi! Ocak ödemeleri buz kestirdi! Son dakika!

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parasının kaç lira olarak hesaplara yattığı merak ediliyor. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç TL'ye yükseldi? Ocak'ta sosyal desteklere ne kadar zam gelecek?

Sosyal yardımlara yeni zam var mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Geçtiğimiz hafta emekliler için peş peşe müjdeler verildi. Önce maaşlar ardından da bayram ikramiyeleri yükseltildi. Peki sosyal yardımlara ne kadar zam var? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı bu yıl ne kadar? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi? Sosyal destek alanlar hemen bakın! Yeni maaşlarda şok!

Önce en düşük emekli maaşlarında ardından da ikramiyelerde artışa gidilmesi, akıllara sosyal destek ödemelerini getirdi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi?

Sosyal destek ödemelerinde zam şoku! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bir bir açıklandı! Şimdi bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, ardından da bayram ikramiyesinin 2 bin liraya yükseltildiği açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına da zam yapılacak mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı bu sene kaç lira? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında zam şoku! Şimdi tek tek bu rakamlara bakın! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olduğunu açıkladı. Bunun ardından 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam gelip gelmeyeceği merak edilmeye başlandı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam gelecek mi? 

Sosyal yardımlara tam bu kadar zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımında son dakika! Şimdi bakın!

Hükümet tarafından sağlanan sosyal yardım ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce kişi yararlanıyor. Sosyal yardımlara tam bu kadar zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımında son dakika! Şimdi bakın!

Sosyal destek ödemelerine ne kadar zam geldi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç TL? Peş peşe açıklandı

Devlet tarafından sunulan sosyal destek ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce vatandaş faydalanıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla kaç TL oldu? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Binlerce vatandaşın yararlandığı sosyal destek ödemelerinin zamlı tutarları merak ediliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

Devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için pek çok farklı kalemde destek ödemesi yapılıyor. Sosyal yardım ödemelerinde zam müjdesi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Hemen bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

Hükümet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında 2023 depremi! Yeni zam şok etti! Şimdi zamlı maaşınıza bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

engelli aylığı yattı mı Haberi

engelli aylığı yattı mı

Yüz binlerce kişinin beklediği müjde geldi ve Temmuz ayına ilişkin çok sayıda ödeme öne alındı.

Konu ile ilgili olarak yapılan son dakika açıklamalarına göre, Tarımsal destek, yaşlı aylığı, engelli aylıkları, evde bakım yardımı ve sosyal ekonomik destek (SED) ödemeleri bayramdan önce hesaplara yatıyor.

Peki söz konusu ödemeler ne zaman yatacak? Zamlı maaşlar ne kadar oldu? İşte detaylar...

Vatan'da yer alan habere göre, Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Tarımsal Destek Ödemeleri'nin bugün saat 13:00 itibariyle hesaplara geçeceğini dile getirmişti.

ÖDEMELER ÖNE ÇEKİLDİ 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da yaptığı açıklamada  Kurban Bayramı nedeniyle Temmuz ayına ilişkin belirli sosyal yardım programları ödemelerinin öne çekildiğini dile getirdi.

Kurban Bayramı öncesinde ödemesi yapılacak Temmuz ayı yaşlı aylığı, engelli aylıkları, evde bakım yardımı ve SED’e...