02 / 05 / 2024

engelli aylığı zammı

engelli aylığı zammı

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerinin yeni zamla beraber liraya çıktığı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği bu ay itibarıyla ne kadar oldu? 

Milyonların maaşına zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşında son dakika müjdesi! Hemen bakın!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren asgari ücret ara zammıyla birlikte 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteklerine de Temmuz zammı yapıldı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı ne kadar oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

65 yaş maaşı, SED ödemesi, engelli aylığı zamları baştan aşağı değişti: Hemen yeni maaşlarınıza göz atın! SON DAKİKA!

Son dakika yeni rakamlarla 65 yaş maaşı, SED ödemesi, engelli aylığı maaş zamları tek tek hesaplandı. Peki 65 yaş maaşı, SED ödemesi, engelli aylığı Ocak zammıyla kaç TL olacak? İşte merak edilenler... 

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Ocak zammıyla tam bu kadar olacak! Şimdi rakamlara göz atın!

Sosyal destek ödemelerine Ocak ayında gelecek zam merakla bekleniyor. 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı tutarlarının Ocak zammıyla kaç TL olacağı belli oldu. İşte merak edilen o rakamlar...

Engelli maaşı alanlar hemen bu rakama bakın! Yeni zamlı engelli aylığı açıklandı! Tam bu kadar verilecek!

Memur maaşlarında yaşanan artışla, engelli vatandaşlar için sağlanan engelli maaşında da yükseliş yaşandı. Peki Engelli aylığı Temmuz 2023 zammıyla ne kadar oldu? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına bu ay tam bu kadar zam geliyor! Şimdi rakamlara bakın! 

Emekli ile memur maaş zam oranlarının belli olmasının ardından, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı ödemeleri merak konusu oldu. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı 2023 Temmuz zammıyla kaç TL olacak? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı yeni zamla tam bu kadar olacak! Hangi maaş kaç TL? Şimdi bakın!

Milyonlarca kişinin maaşını etkileyecek asgari ücret Temmuz zammı resmen açıklandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz'da artacak. Peki hangi maaş kaç TL olacak? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Temmuz'da tam bu kadar olacak! Şimdi yeni maaşınıza göz atın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret zammı belli oldu. Asgari ücrete yapılacak zam sonrasında, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı da artacak. Peki hangi maaş kaç TL'ye yükselecek? 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, staj ücreti, GSS primleri tek tek yükseldi! Şimdi yeni zamlı rakamlara bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, işsizlik maaşı, staj ücretleri, GSS primi asgari ücrete yapılan ara zammın ardından arttı. Yeni rakamlar tek tek açıklandı.

Yaşlı ve engelli aylıklarında Temmuz müjdesi! Yaşlı ve engelli aylığı ne zaman hesaplara yatacak? 

Asgari ücrete ara zammı ile engelli ve yaşlı maaşlarına uygulanacak zam da sık sık gündem oluyor. Peki yaşlı ve engelli aylığı ne zaman hesaplara yatacak? Hangi maaş kaç lira olacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına kallavi zam! Hemen şimdi açıklanan bu rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz'da asgari ücrete yapılacak zamla birlikte artacak. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla kaç TL, ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla tam bu kadar olacak! Şimdi bu rakamlara bakın!

65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı da Temmuz ayında zamlanacak. Peki 65 yaş maaşı, engelli aylığı, evde bakım yardımı Temmuz zammıyla ne kadar olacak? 

Engelli aylığına Temmuz'da tam bu kadar zam geliyor! Engelli aylığı alanlar dikkat: Tek tek rakam verildi!

Asgari ücret zammının ardından pek çok maaşta da yükseliş yaşanacak. Binlerce kişi şimdi 'Engelli aylığına Temmuz'da ne kadar zam gelecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki engelli aylığı Temmuz zammıyla kaç TL olacak?

65 yaş maaşı, engelli aylığı, kıdem tazminatı tavanı tek tek hesaplandı! Maaşlarda deprem! Hangi maaş kaç TL olacak?

65 yaş üstü aylıkları, engelli aylığı, isteğe bağlı sigorta primleri asgari ücret zammıyla tek tek artacak. Peki hangi maaş kaç TL olacak?

Yaşlılık maaşı, evde bakım parası, engelli aylığına da Temmuz zammı var mı? Kime kaç lira yatıyor? Son dakika rakamlar!

Temmuz ayında pek çok maaş artacak. Peki Yaşlılık maaşı, evde bakım parası, engelli aylığına da Temmuz zammı var mı? İşte merak edilen rakamlar...

engelli aylığı zammı Haberi

engelli aylığı zammı

Geçtiğimiz Temmuz ayında hem asgari ücrete hem de memur ile emekli maaşlarına zam yapıldı. Söz konusu bu zamdan sonra, sosyal destek tutarlarına da zam geldi. Verilen detaylara göre, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin tutarları yükseltildi. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ödemelerinin yeni zamla beraber liraya çıktığı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği bu ay itibarıyla ne kadar oldu? 
 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan son verilere göre, 84 milyon 680 bin 273 olan toplam nüfusun 8 milyon 245 bin 124'lük kısmı 65 yaş üstü olarak belirlenirken; Türkiye, yaşlı nüfusta 167 ülke arasında 68’inci sırada yer alıyor. Yani öyle ki her 4 haneden birinde en...