17 / 05 / 2024

engelli dinlenme evleri

engelli dinlenme evleri

İstanbul'un ilk engelli dinlenme evi Sancaktpe'de 1585 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirildi...

Diyarbakır'da mola evleri inşa ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, kentte engelli vatandaşlar için mola evleri inşa edileceğini açıkladı. 

Çocuk evleri yeniden tasarlanıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni Çocuk Evleri Siteleri ile ilgili "Yeni binaların tasarımında engelli çocuklarımızın güvenliği öncelikli olarak ele alındı" açıklamasında bulundu.

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Ostim Yatırım 3 gayrimenkulünü 46.3 milyon TL'ye sattı!

Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş.'nin Ostim OSB Mahallesi'nde bulunan 3 adet gayrimenkulü 46 milyon 296 bin 296,30 TL karşılığında İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı İktisadi İşletmesi'ne satıldı...

Antalya Mola Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak Mola Evleri Projesi gün sayıyor. Yapımı ve tefrişatı tamamlanan Mola Evleri’nde engelli bireyler keyifle vakit geçirebilecek.

Antalya Engelli Mola Evleri hayata geçiyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Türkiye’ye örnek olacak Engelli Mola Evleri Projesi’ni hayata geçiriyor.

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

Beykoz'da yaşlılar için dinlenme evleri yapıldı!

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Zeki Sayın 3 bin TL bedelle hizmet sağladıklarını söyledi. İşte detaylar...

Kartal’daki yapılaşma durduruldu!

İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı’na ait Kartal’daki dini tesis alanındaki yapılaşma yargı tarafından durduruldu. İBBİ tesis alanını “Özel Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı”na dönüştürmeyi planlıyordu.

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Engelli ailesine Umut Evi geliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, engelli çocuğu bulunan ailelerin "Birlikte yaşlanmak istiyoruz" çığlığına kulak verdi. Bakanlık, Türkiye'de ilk kez engellilerin aileleri ile bir ömür birlikte yaşayabileceği "Umut Evleri" ile hayata geçirdi.

Karaman Engelli ve Emekli Dinlenme Evi hizmete girdi!

Karaman Belediyesi Türk Dili Parkı'nın içerisinde bulunan binayı Engelli ve Emekli Dinlenme Evi olarak düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Engelli ve Emekli Bakım Evinde ihtiyacı olan herkesin yararlanabileceği belirtildi.

İzmir Karşıyaka'ya 5 yeni proje geliyor!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar, olimpik yüzme havuzu, engelli dinlenme ve sağlıklı yaş alma merkezi yapacaklarını, akademi Karşıyaka’nın oluşturulacağını ve kriz merkezinin kurulacağını açıkladı.

engelli dinlenme evleri Haberi

engelli dinlenme evleri


İstanbul Kalkınma Ajansı, Sancaktepe Belediyesi ve Kaymakamlık ile ortaklaşa hayata geçirilen EDEV hizmete açıldı. Sancaktepe'de hayata geçirilen engelli dinlenme evi 1585 metrekarelik alan üzerinde...