30 / 04 / 2024

engelli evinde neler var

engelli evinde neler var

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı ile Erzurum Ticaret Borsası (ETB)'nin ortaklaşa yürüttüğü "SODES Hayat Birlikte Güzel" projesi kapsamında yapımına başlanan “Engelli Evi ve Terapi Merkezi” açılıyor...

Karaman Engelli ve Emekli Dinlenme Evi hizmete girdi!

Karaman Belediyesi Türk Dili Parkı'nın içerisinde bulunan binayı Engelli ve Emekli Dinlenme Evi olarak düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Engelli ve Emekli Bakım Evinde ihtiyacı olan herkesin yararlanabileceği belirtildi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için neler gerekli?

Kentsel dönüşüm kira yardımından yararlanılması için vatandaşın Kentsel Dönüşüm Kira Yardımı için Bakanlık İl Müdürlüğü’ne başvuruda bulunması gerekiyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için neler gerekli?

Brüt metrekareye dahil alanlar neler?

Brüt alan, bağımsız bölümün duvarlar dahil alanıyla ortak alanların bağımsız bölüme düşen miktarının ilave edilmesi ile hesaplanan alana deniyor. Peki, brüt metrekareye dahil alanlar neler?

Ev satışında neler gerekli?

Gayrimenkul mülkiyet hakkını bir başkasına devretmek ya da bir başkasının malının mülkiyet hakkını almak isteyen kimselerin bu işlemi tapu dairesinde yapmaları gerekiyor. Peki, ev satışında neler gerekli?

Zorunlu deprem sigortası genel şartları neler?

Zorunlu deprem sigortası teminatı Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından sunulan ancak poliçe üretimi yetkili sigorta şirketleri tarafından yapılan bir sigorta çeşidi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, zorunlu deprem sigortası genel şartları neler?

Elektrik faturasında neler ödüyoruz?

Elektrik faturası, elektrik dağıtım şirketi tarafından kullanıcın kullandığı elektrik miktarına göre hesaplanıyor. Peki, elektrik faturası kapsamında neler yazar? Elektrik faturasında neler ödüyoruz, diyorsanız işte yanıtı..

Eve gelen icrada neler alınır?

Bir kişinin borcu olduğu halde ödememesi durumunda alacaklı borçlu için İcra memurluğuna gidip icra takibi başlamasını isteyebiliyor.Peki,eve icra gelebilir mi?Eve gelen icrada neler alınır?

2015'te turizmde Türkiye'yi neler bekliyor?

İstanbul Gazetesi köşe yazarı Necdet Buluz bugün ki köşe yazısında Yeni yılda turizmde Türkiye'yi neler bekliyor başlığını ele alıyor. İşte Necdet Buluz 'un köşe yazısı;

Kırsal dönüşüm için gerekenler neler?

İstihdam imkânları ve geçim kaynakları önemli ölçüde daralmış bulunan, yaşam standartları düşük devlet desteğine muhtaç olan kırsal yerleşim birimlerimizin yenilenmesine kırsal dönüşüm deniyor. Peki, kırsal dönüşüm için gerekenler neler?

Trampa işleminde gereken belgeler neler?

Borçla Kanunu hükümlerine göre, iki, şahıs birbirine borçlu oldukları takdirde, her iki taraftan biri borcunu alacağı ile takas edebiliyor. Peki, trampa işleminde gereken belgeler neler?

Kooperatif kurmak için neler gerekli?

Kooperatifler, ortaklarının belirli ekonomik menfaatlerini ve özellikle meslek veya geçimlerine ait ihtiyaçlarını korumak için gerçek ve tüzel kişiler tarafından kurulabiliyor. Peki, kooperatif kurmak için neler gerekli?

Türkiye'nin ilk engelli köyü Manisa'ya kurulacak!

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Manisa Elektronik Teknisyenleri Odası Başkanı Mehmet Üzen, dünyada 116 ülkede var olan engelli köylerinden birini Manisa’ya kazandırmak için kolları sıvadı.

Milli emlak arazi kiralama şartları neler?

Devlete ait taşınır ve taşınmaz malların tümüne milli emlak deniyor. Milli emlak taşınmazlarının tasarruf işlemleri ile ilgili esaslar, kanun, yönetmelik ve tebliğler ile açıklanıyor. Peki, Milli emlak arazi kiralama şartları neler?

engelli evinde neler var Haberi

engelli evinde neler var


Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı ile Erzurum Ticaret Borsası (ETB)'nin ortaklaşa yürüttüğü "SODES Hayat Birlikte Güzel" projesi kapsamında yapımına başlanan engelliler için “Engelli Evi ve Terapi Merkezi” 13 Aralık Cuma günü hizmete açılacak.


Kalkınma Bakanlığı'nca kabul edilen proje kapsamında Dumlu Açık Ceza İnfaz Kurumu kampüsünde yıl içinde “Engelli Evi ve Terapi Merkezi” yapımına başlanmıştı. 


Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık , ETB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Hınıslıoğlu’nun girişimi ile temeli yıl içinde atılan ve Ticaret Borsası tarafından yürütülen projede; engelli evi, fizyoterapi aletleri, kütüphane ve bilgisayar sınıfının yer alacağı merkezde ayrıca çeşitli sosyal etkinlik alanları yer alıyor.


SODES” Hayat Birlikte Güzel” Projesi Koordinatörü Kamil Arı engellilere yönelik güzel bir projenin başarıya ulaşmasında desteklerini esirgemeyen Cumhuriyet Başsavcısı Apaçık ile ETB Yönetim Kurulu...