30 / 04 / 2024

engelli konutları

engelli konutları

Gebze Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zühtü Çonkara, engellilerin ucuz konut sahibi olmaları için TOKİ ile bir anlaşma yapma projeleri olduğunu söyledi.

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

İdlib’de engelli ve yetimler için 100 konut inşa ediliyor!

Suriye’nin kuzeyinde 30-40 kilometre derinlikte güvenli bölge kurup mülteciler için kalıcı konutlar hayata geçirmeyi teklif eden Türkiye, ilk adımı ‘çatışmasızlık bölgesi’ İdlib’de attı. İdlib’de engelli ve yetimler için yapımına başlanan 100 konut 6 ay sonra sahiplerine teslim edilecek.

Engelli ve dar gelirliye özel konutlar üretilecek!

"2019 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" kapsamında, engelli, yaşlı, öğrenci ve dar gelirlilerin konut ihtiyacı için özel çalışmalar yapılacak. 81 ilin sosyal analiz haritası çıkarılacak ve buna göre konut alanları geliştirilecek.

TOKİ Niğde Bor 2. Etap engelli son başvuru tarihi!

Niğde Bor 2. Etap Engelli Konutları için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Proje için başvurular 07 Temmuz 2017 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanmıştı.

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuru tarihleri!

TOKİ Şehitkamil Beykent Engelli başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Besni TOKİ Konutlarına 2 Bin 147 başvuru yapıldı!

Adıyaman’ın Besni ilçesi Kayaardı Bölgesine dar gelirli aileler için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile yapılan 474 TOKİ konutlarına 1895 yeşil kartlı ve 252 engelli olmak üzere toplam 2 bin 147 başvuru yapıldı.

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru dönemi başladı!

Yüzde 40 engelli vatandaşlara satılmak için açık satışa sunulan TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru dönemi başladı.

Pendik'te engelli dostu konutlar inşa edilecek!

Hedef Pendik'te yılda 400 adet engelli dostu konutun inşa edilmesi. 8.5 milyon engellinin yaşadığı Türkiye'de, bu grubun ihtiyaçlarına yönelik konut projeleri tasarlamak bir süredir hükümet ve STK'larm öncelikli konuları arasında.

TOKİ Bursa Kestel 2. Etap engelli başvuruları bugün!

TOKİ Bursa Kestel 2. Etap Konutları kapsamında bulunan 2 adet B1 tipi engelli kategorisinde yer alan konutlar 14.08.2013 tarihinde kuralı satış yöntemiyle satışa sunuluyor...

TOKİ Bursa Kestel 2. Etap engelli kategorisi başvuruları yarın!

TOKİ Bursa Kestel 2. Etap Konutları'nda yer alan 2 adet B1 tipi yalnızca engelli kategorisinde ve kuralı satış yöntemiyle 14.08.2013 tarihinde satışa sunuluyor....

TOKİ Trabzon Sürmene engelli kategorisinde başvuru başladı!

Konutların yalnızca engelli vatandaşlar için satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Sürmene'de başvuru dönemi başladı...

TOKİ Kayseri Melikgazi Evleri engelli kategorisi başvuru için son 2 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı imzasıyla hayata geçirilen TOKİ Kayseri Melikgazi projesinde konutlar yalnızca engelli kategorisinde satışa sunuluyor...

engelli konutları Haberi

engelli konutları

Gebze Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zühtü Çonkara, Gebze ve çevresinde bulunan engellilerin en büyük sorunlarının başında ucuz konut sahibi olmak bulunduğunu ifade etti. 400 civarında üyeleri bulunduğunu ve çoğunun ucuz konut sahibi olmak istediğini belirten Zühtü Gebze Engelliler Çonkara, "Dernek olarak üyelerimizin ucuz konut sahibi olmaları için TOKİ ile bir protokol imzalamak istiyoruz. TOKİ yetkililerinin verdiği bilgiye göre böyle bir protokolün gerçekleşmesi için belirli bir sayıda talebin olması şart var. Bizler de üyelerimizle yapacağımız istişarelerden sonra ne kadar talep olduğuna bakarak TOKİ ile protokol imzalayacağız" dedi. 



Bizim...