02 / 05 / 2024

engelsiz artvin

engelsiz artvin

Artvin Engelsiz Yaşam Kültür ve Sanat Merkezi yarın saat 12.00'de düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, resmi açılışa herkesi davet etti.

Artvin Engelsiz Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Artvin Engelsiz Yaşam Kültür ve Sanat Merkezi yarın saat 12.00'de düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, resmi açılışa herkesi davet etti.

Rize-Artvin Havalimanı'nın maliyeti 2 kat artacak!

Rize- Artvin havalimanı için yapılan sondaj çalışması verilerine göre zemininin bazı bölümlerinin kumsal alan olduğu belirlendi. Havalimanı, sert kaya zemine ulaşılarak inşa edilecek. Bu da, inşaat maliyetini iki kat artıracak.

Rize- Artvin Havalimanı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

Rize-Artvin Havalimanı, proje çalışmalarının hızla sürdüğünü, en son olarak sondaj ve etüt çalışmalarının yapıldığını belirten Yıldırım;, “Önümüzdeki dönemde inşaatı başlayacak ve bölge halkının hizmetine sunulacak" dedi.

Rize- Artvin Havalimanı'nın inşaatı yakında başlayacak!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın doluluk oranının beklentilerin üzerine çıktığını belirten DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatının da yakın zamanda başlayacağının müjdesini verdi.

Giresun'da engelsiz yaşamevi yapılıyor!

Giresun'da yapılan engelsiz yaşamevi projesini Vali Hasan Karahan, yerinde inceledi. Proje Keşap ilçesinde engelli kadınlara hizmet edecek.

Manisa'da engelsiz park için imzalar atıldı!

Şehzadeler Belediyesi’nin “Şehzade Parkları Hayat Bulsun, Engelsiz Olsun” projesinde son imzalar Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen törenle atıldı.

Artvin'in gayrimenkul piyasası ve çevresel gelişmeleri!

Sizinle, Artvin'de gözlemlediğim gayrimenkul piyasasını ve çevresel gelişmeleri paylaşacağım. Yeşil ile mavinin buluşma noktası Artvin'de vahşi doğa ehlileştirilmeye çalışıyor.

Rize-Artvin Havalimanı'nda 100 milyon ton taş kullanılacak!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havaalanı olma özelliğini taşıyacak Rize-Artvin Havalimanı’nın pist sondaj çalışmaları bitti.

Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları bitti!

Türkiye 'nin ve Avrupa 'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havaalanı olma özelliğini taşıyacak Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları bitti.

Rize-Artvin Havalimanı'nın sondaj çalışmaları tamamlandı!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havaalanı olma özelliğini taşıyacak olan Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları bitti.

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havaalanı olma özelliğini taşıyacak Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları bitti.

Rize-Artvin Havalimanı pist sondaj çalışmaları bitti!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havalimanı olma özelliğini taşıyacak Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları bitti

Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları tamam!

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz dolgusu üzerine inşa edilecek ikinci havaalanı olma özelliğini taşıyacak Rize-Artvin Havalimanı'nın pist sondaj çalışmaları bitti.

engelsiz artvin Haberi

engelsiz artvin

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yarın açacağı engelsiz yaşam ve kültür sanat merkezini engelli vatandaşların ve kadınların boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, yöreye özgü hediyelik eşya üretip satabilecekleri ve satılan ürünlerin engellilere gelir sağlayacağını açıkladı.


Artvin Belediyesi’nin, ‘Engelsiz Artvin’ sloganıyla engelli vatandaşların ve kadınların boş zamanlarını değerlendirebilmeleri, yöreye özgü hediyelik eşya üretip satabilmeleri ve eğitim alabilmeleri için geçen yıl hizmete soktuğu Engelsiz Yaşam, Kültür Sanat Merkezi yarın düzenlenecek törenle resmen hizmete açılacak.


Geçen yıl açılış yapılmadan hizmete başlayan Engelsiz Yaşam Kültür ve Sanat Merkezi için Pazartesi günü saat 12.00’de açılış töreni düzenlenecek. Artvin Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Halk Eğitim Müdürlüğü eğitmenleri tarafından, engelli ve vatandaşlara yönelik ahşap boyama, alüminyum folyo kabartma, tezhip sanatı, dokuma, seramik boyama, el işi gibi farklı...