17 / 05 / 2024

Engelsiz Şenlik

Engelsiz Şenlik

Ataşehir Belediyesi’nce gerçekleştirilen Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 16 Mayıs’ta yapılması planlanan, Manisa Soma’daki maden faciası nedeniyle ertelenen “Engelsiz Şenlik” 29 Mayıs Perşembe günü yapıldı...

Ataşehir’de 29 Mayıs'ta Engelsiz Şenlik düzenleniyor!

Ataşehir Belediyesi tarafından Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 16 Mayıs'ta yapılması planlanan, fakat Manisa Soma'daki maden faciası sebebiyle ertelenen “Engelsiz Şenlik” 29 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

Bakırköy Şenlik Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi 278 Ada 94 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İnşaat sektöründe şenlik havası var! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına 500 lira indirim geldi. Geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen zam haberleri inşaat sektöründe yıkıma neden olurken, son günlerde peş peşe gelen indirim haberi sektörde şenlik havası yarattı. Demir fiyatları 2022 ne kadar? İşte 14 Mayıs 2022 demir fiyatları...

Bakırköy Şenlik Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Bakırköy ilçesi, Şenlik Mahallesi, 296 ada, 1, 2, 3, 21, 22 parseller, 275 ada, 27 parsel, 295 ada, 34 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.11.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesinde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Emlak Konut Bakırköy Şenlik parselleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bakırköy Şenlik parselleri ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Talas Yolunda inşaatı devam eden Engelsiz Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Emlak Konut Bakırköy Şenlik gayrimenkul kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi 292 Ada 220 nolu parsel ile ilgili olarak hazırlattığı gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı...

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Kayseri'ye engelsiz çocuk evi inşa edilecek!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de örneği olmayan Engelsiz Çocuk Evi projesinin ikincisini inşa ediyor.

Engelsiz Şenlik Haberi

Engelsiz Şenlik

Engelli bilincini yerleştirmek engelli ve engelsiz bireylerin bir arada zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla tüm engellerin kaldırıldığı Ataşehir’de, 29 Mayıs’ta Ataşehir Nazım Hikmet Parkı’nda 10.00-16.00 saatleri arasında İnteraktif Engelsiz Yaşam Etkinlikleri düzenlendi.


Ataşehir Belediyesi’nce organize edilen şenliğe Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, Ataşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sadi Özata, Sosyal Yardım İşler Müdürü Duygu Övür, Tomurcuk Vakfı, TİV (Türkiye İşitme ve Konuşma Rehabilitasyon Vakfı), Düşler Akademisi, Yunus Emre İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencileri, çevre ilkokullarından gelen öğrenci ve öğretmenleri, engelli ve engelli yakınları ile vatandaşlar katıldı.


Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Ataşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sadi Özata "Herkes bir gün kendisinin de engelli olabileceği bilinci ile engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak için çaba sarf etmelidir. Bizler de bu sebeple Ataşehir Belediyesi olarak bir program...