24 / 07 / 2024

Engin Akman

Engin Akman

Proaktif Şehircilik Planlama Limited Şirketi, Engin Akman tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Şişli, Yayla Mahallesi Özden Sokak, Elysiumcool Siteleri' nde kuruldu.

İNDER'in yeni Başkanı Engin Keçeli oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Olağanüstü Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Toplantıda İNDER’in yeni yönetim kurulu, oy birliği ile belirlendi ve İNDER’in yeni Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Engin Keçeli seçildi.

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman: Konut fiyatları aniden dibi bulmayacak yükselişler devam edecek!  

Konut fiyatları son dönemde oldukça arttı. Bu kapsamda ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Dr. Cüneyt Akman fiyatların bir süre daha hareketli devam edeceğini belirtti. İşte detaylar...

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Alev Engin Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alev Engin Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Bedriye Alev Engin tarafından kuruldu.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Ünlü ekonomist Cüneyt Akman doların 30 lirayı ne zaman göreceğini açıkladı! Piyasaları şoke eden döviz iddiası

Ekonomist Cüneyt Akman dolar kurunun önümüzdeki aylarda seyriyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Dolar kurunun 30 liraya çıkacağını ileri süren Akman, tarih verdi.

Akman Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akman Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Sema Akman tarafından kuruldu.

Engin Altay ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdı iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın ‘Zeytin işleme tesisi’ olarak gösterdiği alanda kaçak villa yaptırdığı iddia edildi.

İnşaat Mühendisi Süheyl Akman vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Ana Bilim Dali Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Akman hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Engin Akman Haberi

Engin Akman

Proaktif Şehircilik Planlama Limited Şirketi, Engin Akman tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Şişli, Yayla Mahallesi'nde kuruldu.


Proaktif Şehircilik Planlama Limited Şirketi iş konusu; 1-Planlama ; şirket faaliyet konusu olarak;şehir ve bölge planlarının,her ölçek ve türdeki, araştırma,fizibilite,etüt,plan,proje,tasarım,uygulama,kontro llük,danışmanlık ve benzer işleri ve ilgili kanun ve  yönetmeliklerle tanımlanmış,tekniğin ve mesleğin genellikle ve menfaatlerine uygun olarak yapılan tüm hizmetleri ; Kentin bölümüne yönelik imar planları,Kentsel Dönüşüm Projelerini,İmar Planı Araştırmalarını,Kentsel Tasarım Projelerini,Nazım İmar Planlarını,Uygulama İmar Planlarını,Köy Geliştirme Planlarını,Serbest Şehircilik Hizmetlerine ilişkin fizibiliteler , parselasyon planları mevzi imar planları,kentsel sit koruma amaçlı imar planları,imar planı değişiklikleri,doğal sit koruma amaçlı imar planları,bölge planları,çevre düzeni planları,il gelişme planları,turizm master planları,kent içi ulaşım etütleri,konut merkez sanayi alt yapı ve bu gibi mekansal etüt ve sektör...