19 / 05 / 2024

Engin Bozkurt

Engin Bozkurt

Turkuaz Co Gayrimenkul Gıda Telekomünikasyon İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi, Şevket Cihan Durukan, Engin Bozkurt tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020!

Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020 haberimizde yer alıyor. Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020 ve TOKİ Denizli Bozkurt detayları...

TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020!

TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura sonucu 21 Aralık 2020 ve proje detayları...

TOKİ Denizli Bozkurt alt gelir kura çekilişi 21 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bozkurt projesinde yer alan konutların kura çekilişi 21 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Engin Altay'dan kira yardımı eleştirisi!

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, iktidarın esnafa yönelik kira yardımı uygulamasını eleştirerek yardım tutarının esnafın kira giderini karşılamaktan uzak olduğunu iddia etti.

Kamil Engin Yeşil, Yeşil Yapı'dan ayrıldı!

Yeşil Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Kamil Engin Yeşil yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına Alaittin Sılaydın getirildi. 

Şişli Bozkurt Mahallesi 1/5000 imar planı tadilatı askıda!

Şişli ilçesi, Bozkurt Mahallesi, 1297 ada, 69 ve 70 parsellerin koruma alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'nin Urla'daki evi!

Ünlü çift Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, Urla'daki evlerinin kapısını gazetecilere açtı...

TOKİ Denizli Bozkurt İnceler kura sonucu 24 Temmuz 2020!

TOKİ Denizli Bozkurt İnceler kura sonucu 24 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Bozkurt İnceler kura sonucu 24 Temmuz 2020 ve TOKİ Denizli kura sonuçları 2020...

TOKİ Denizli Bozkurt İnceler kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bozkurt İnceler 2020 projesindeki konutların hak sahipleri bugün açıklanacak.

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Engin Er: Bursa için acilen deprem haritası çıkarılmalı ve plan hazırlanmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Engin Er, "Bursa beklenen 7 büyüklüğündeki depreme her geçen gün yaklaşıyor. Büyükşehir Belediyesi ise hâlâ bir deprem haritası çıkarabilmiş değil" dedi.

Kemal Deniz Bozkurt: Esenyurt'ta dere yatağına imar izni verilmiş!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, selden etkilenen bölgelerdeki yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Su baskınlarının geçmişte yapılan imar hataları sebebiyle yaşandığını vurgulayan Bozkurt, "Burası dere kotunun altında bir yer, buraya imar verilmiş. Bu kabul edilir bir şey değil" dedi

Engin Bozkurt Haberi

Engin Bozkurt

Turkuaz Co Gayrimenkul Gıda Telekomünikasyon İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi, Şevket Cihan Durukan, Engin Bozkurt tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Turkuaz Co Gayrimenkul Gıda Telekomünikasyon İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri talip etmek. 3. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak....