16 / 05 / 2024

Engin Karslıoğlu

Engin Karslıoğlu

Sun Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te 1 milyon TL sermaye ile, Gaziosmanpaşa 'da, Engin Karslıoğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahaddin Karslıoğlu, Engin Karslıoğlu, Cengizhan Buldur tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Emrah, oğlu Tayfun'u mirasından men etti!

Emrah’ın oğlu Tayfun Engin Çolak, babasının bir ev aldıktan sonra mirasından feragat ettiğini açıkladı. Annesi ise “Kabul etmemesi için mücadele verdim. Karşı taraf oğluna bir şişe süt almamıştır” diye konuştu.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşçıoğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İsmail Aşçıoğlu ve Engin Aşçıoğlu ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mustafa Karslıoğlu: Tüyap İnşaat Fuarı Adana için büyük şans!

ADANA Kamu Müteahhitleri Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana'nın son yıllarda fuarcılıkta Türkiye'de önemli marka şehirlerden biri olduğunu söyledi. Mustafa Karslıoğlu, Tüyap İnşaat Fuarı'nın Adana için önemli bir şans olduğunu vurguladı.

Sun Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te 1 milyon TL sermaye ile, Gaziosmanpaşa 'da, Engin Karslıoğlu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İnançoğlu İnşaat Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançoğlu İnşaat Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Ev İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahaddin Karslıoğlu, Engin Karslıoğlu, Cengizhan Buldur tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan'da Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Basri Karslıoğlu kimdir?

CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu kimdir? Basri Karslıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu'nun biyografisi bu haberde...

Engin Öncüoğlu kimdir?

Mimar Engin Öncüoğlu, 1997 yılından beri Öncüoğlu Mimarlık Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi'dir. Özellikle AVM ve ofis projelerinde uzmanlaşan Engin Öncüoğlu kimdir? İşte Engin Öncüoğlu'nun özgeçmişi...

Karslıoğlu Otel İşletmeleri Turizm şirketi kuruldu!

Karslıoğlu Otel İşletmeleri Turizm Taşımacılık Tekstil Gıda İnşaat Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Kapıcıoğlu İnşaat, çağlayan Meydanı'nda otopark yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) çağlayan Meydanı'nda, intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yapımı ve 30 yıl işletme hakkı ihalesini Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu'nun şirketi kazandı

Engin Karslıoğlu Haberi

Engin Karslıoğlu

Sun Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Engin Karslıoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.


Sun Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, havuzlar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme,...