12 / 05 / 2024

Engin Korçil

Engin Korçil

İnançoğlu İnşaat Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Engin Özkoç'tan Tozkoparan çağrısı!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, kentsel dönüşüm sıkıntılarının devam ettiği İstanbul’un Güngören ilçesindeki Tozkoparan Mahallesi için çağrı yaptı.

Kamil Engin Yeşil, Yeşil Yapı'dan ayrıldı!

Yeşil Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Kamil Engin Yeşil yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına Alaittin Sılaydın getirildi. 

Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarılıyor!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'e ait olan Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarıldı.

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Engin Er: Bursa için acilen deprem haritası çıkarılmalı ve plan hazırlanmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Engin Er, "Bursa beklenen 7 büyüklüğündeki depreme her geçen gün yaklaşıyor. Büyükşehir Belediyesi ise hâlâ bir deprem haritası çıkarabilmiş değil" dedi.

SPK'dan Yeşil GYO ve Engin Yeşil'e ceza!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yürütülen incelemeler neticesinde Yeşil GYO'ya toplam 107 bin 577 lira, şirketin ortağı Kamil Engin Yeşil'e de 38 bin 308 lira idari para cezası kesti

Ali Engin, Narlıdere Belediye Başkanı oldu!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Ali Engin kazandı.

Innovia 4 mağdurları Engin Yeşil'le görüştü!

Innovia 4 mağdurları Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil ile görüştü. İşte detaylar...

Innovia 4 mağdurları ne yapacak?

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil Innovia Esenyurt projesinde önceki etaplarda 9 bin konut gecikmesiz olarak teslim edildiğini, son 6 bin konutun da teslim edileceğini söyledi. Peki mağdurlar ne yapacak?

Engin Yeşil'den Innovia 4 açıklaması!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, inşaatı duran Innovia 4 projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Engin Yeşil: Yap-kirala dönemine geçtik!

Son yıllarda gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Yeşil Holding, otomotiv ve enerji sektörlerindeki girişimlerine odaklandı. 1 milyar TL ciroya sahip Yeşil Holdingin yönetim kurulu başkanı Engin Yeşil, "İnşaatta sıkıntı olmasa ciroyu ikiye katlardık" diyor.

Özdemet İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemet İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Metin Özşeker, Özcan Korçil ve Muvaffak Deniz Özşeker 100 bin TL sermaye ile bugün ortaklığında kuruldu.

Ordu Altınordu'da altyapı çalışmaları yapılıyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçenin en güzel mahallelerinden birisi olan Şarkiye Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Engin Korçil Haberi

Engin Korçil

İnançoğlu İnşaat Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


İnançoğlu İnşaat Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b- Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri...