04 / 05 / 2024

Engin Ongül

Engin Ongül

Şem Yapı Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Ongül, Yüksel Pulat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bingöl ve Mehmet Ali Akıncı ortaklığında kuruldu.

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eng Taşımacılık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Tortumlu tarafından kuruldu.

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ongül Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Öngül tarafından kuruldu.

Ongül Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ongül Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ongül tarafından kuruldu.

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Tombul tarafından kuruldu.

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

Kovid-19'dan sonra AVM'ler nasıl değişecek?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'Alışverişte yarın artık bugündür' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

Gülerkin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülerkin İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Gül tarafından kuruldu.

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuzhan Engin tarafından kuruldu.

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Engin Ongül Haberi

Engin Ongül

Şem Yapı Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Ongül, Yüksel Pulat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. Şem Yapı Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Amaçla ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak ihalelere girmek her türlü inşaatın plan proje tanzimi ve müşavirlik müteahhitlik ve taşeronluk hizmetleri vermek kendi hesabına arsa arazi konut işyeri almak satmak montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanları fabrikalar yollar park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler inşa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Şem Yapı Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Eyüp, İslambey Mahallesi, İslambey Caddesi,...