15 / 05 / 2024

Engin Uzuner kim

Engin Uzuner kim

Kastamonu İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner kimdir? Engin Uzuner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Engin Uzuner, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Engin Uzuner...

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Engin Uzuner kimdir?

Kastamonu İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner kimdir? Engin Uzuner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Engin Uzuner, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Engin Uzuner...

Katamonu İnebolu ile İstanbul arası vapur seferleri başlıyor!

Kastamonu'nun İnebolu Belediyesi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesinden satın alınan "Aydın Güler Şehir Hatları Vapuru", İnebolu Limanı'na getirildi. Engin Uzuner tarafından İstanbul'da teslim alman gemi, yaklaşık 24 saatlik yolculuk yaptı.

İnebolu ve İstanbul arasında vapur seferleri düzenlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden satın alınan "Aydın Güler Şehir Hatları Vapuru", Kastamonu'nun İnebolu Limanı'na ulaştı. Belediye Başkanı Engin Uzuner geminin turizm ve ekonomik açıdan İnebolu'ya katkı sağlayacağını söyledi.

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

Kim Kardashian ve Kanye West, Los Angeles'taki malikanelerini satışa çıkardı!

Düğünü günlerce konuşulan Kim Kardashian ve Kanye West, ABD sevsin ya da sevmesin dünyanın en gözde sanatçılarından sayılıyor. 2013'te aldıkları Los Angeles'taki bu malikaneyi satışa çıkardıkları iddia ediliyor.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Engin Uzuner kim Haberi

Engin Uzuner kim

Engin Uzuner kimdir?

Engin Uzuner, 1962 yılında doğdu. 1980 yılında Kastamonu Endüstri Meslek Lisesini bitirdikten sonra 1983 yılında Adana Osmaniye’de vatani görevini tamamladı. 1990 yılına kadar İlçemizde çeşitli alanlarda faaliyetlerde bulundu.


İlçemizin ilk ve tek Sürücü Kursunun sahibidir. Bugüne kadar İnebolu Esnaf Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Üyeliği, Vakıf ve Dernek Kurucusu ve Başkanlığı, İnebolu Ticaret Odası Meclis Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği görevlerinde bulundu. 2009 Yerel Seçimlerinde İNEBOLU BELEDİYE BAŞKANI seçildi.


Belediye Başkanlığı süresince, İnebolu’nun her köşesinde önemli hizmetlerin yapılmasının yanı sıra birçok başarılı projelere imza attı.


Belediye Başkanlığı sırasında,


 -   Time Dergisi tarafından “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” seçilerek ödüllendirildi.


 -  Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Şehir Planlama ve Kentsel Tasarım kategorisinde “Turgut ÖZAKMAN İstiklal Yolu Parkı Projesi”...