28 / 04 / 2024

enka inşaat bağımsız denetim şirketi

enka inşaat bağımsız denetim şirketi

Enka İnşaat 2016 yılına ilişkin finansal tablolarının denetlenmesi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi.

Enka İnşaat DRT Bağımsız Denetim firmasını onaya sunacak!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş, DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş firmasını Genel Kurul onayına sunacak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

İdealist GYO 2021 yılı için Karar Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İdealist GYO, şirketin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız  Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçimi onaylandı.

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

Ata GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Ata GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Reysaş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Reysaş GYO'nun 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim kuruluşu Eren Bağımsız Denetim A.Ş.; 03 Haziran 2021 tarihinde tescildi ve ilan edildi. 

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak  PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi seçti. 

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Özak GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar veridi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı için bağımsız denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak onaylandı.

İntema İnşaat 2021 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İntema İnşaat'ın 2021 yılı için "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin seçilmesine ilişkin kararı tescil edildi. 

enka inşaat bağımsız denetim şirketi Haberi

enka inşaat bağımsız denetim şirketi

Enka İnşaat 2016 yılına ilişkin finansal tablolarının denetlenmesi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi. 


Açıklama:

Yönetim Kurulumuz, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili diğer mevzuat hükümleri esaslarına uygun olarak ve Denetimden Sorumlu Komitenin görüşü doğrultusunda, Şirketimizin 2016 yılına ilişkin finansal tablolarının denetlenmesi için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'nin (Member of Deloitte Touche Tohmatsu) seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar...