09 / 05 / 2024

ENKA İnşaat TEİD üyeleri

ENKA İnşaat TEİD üyeleri

2010 yılında kurulan ve Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla bugün 140’a yakın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği TEİD'in üyeleri arasına ENKA İnşaat katıldı. 

Ysf Mermercilik Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Mermercilik Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taner Yanık tarafından kuruldu.

Elcebri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elcebri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Maharram Gahramanov tarafından kuruldu.

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erkan Han tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Bate İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bate İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Emre Özbuğutlu tarafından kuruldu.

Namaliye Group Global İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namaliye Group Global İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mubarak Abubakar tarafından kuruldu.

Business Friend İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business Friend İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile M.H.Alyass Tay Elkarım tarafından kuruldu.

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Karadurdu tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Enka İnşaat 9 ayda ne kadar hasılat elde etti?

Enka İnşaat 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 döneminde 16 milyon 132 bin 439 TL hasılat elde etti. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

ENKA İnşaat TEİD üyeleri Haberi

ENKA İnşaat TEİD üyeleri

TEİD’in üyeleri, bugün Türkiye GSMH'nın yüzde 15'ini oluşturan ve 200.000'in üzerinde çalışanı istihdam eden önde gelen kurum ve kuruluşlardan meydana geliyor. İş dünyasının yoğun desteğini alarak üye sayısını düzenli olarak artıran TEİD’e katılan yeni üye, Türkiye‘nin global müteahhitlik firmalarından ENKA İnşaat oldu.

Şarık Tara ve Sadi Gülçelik tarafından 1957 yılında kurulan ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş., Türkiye’nin en büyük inşaat şirketi olmasının yanı sıra, 1982 yılından bu yana ENR En İyi Uluslararası Müteahhitler arasında yer alıyor.  İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak görev yapan Mehmet Tara, şirket yönetimini üstlenen Tara ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi. Türkiye’nin en değerli markaları arasında yer alan ENKA, 2017 yılında şirketin başlıca faaliyet alanlarında yürütmüş olduğu operasyonlarla 2,9 milyar dolar iş hacmi gerçekleştirdi. ENKA, 6 milyar...