18 / 05 / 2024

enr dergisi

enr dergisi

ENR dergisinin 16 Aralık tarihinde yayımlanan sayısı içerisinde, dünya üzerinde inşaat sektörüne dair uluslararası ölçekte iş yapan firmaların tanıtıldığı, rehber niteliğinde bir bölüm yer aldı...

YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor!

İlk sayısı 1973 yılında çıkan YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor. Dr. Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol YAPI Dergisi'nin 50 yıllık oluşumunu tek tek kaleme aldı...

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Şahin ve Uğur Şahin ortaklığında kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Enr Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enr Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Enver Akıl tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü dünya basınında!

1915 Çanakkale Köprüsü, Amerikan haftalık dergisi Engineering News-Record'un (ENR) kapağında yer verildi.

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

African Business Dergisi'nden Türk inşaat şirketlerine övgü! 

Yaklaşık 40 yıldır Afrika'daki iş dünyasına ilişkin analizler yayımlayan African Business Dergisi, Türk inşaat şirketlerinin kıtada gösterdiği performansa övgülerde bulundu...

CushBakışı Dergisi Aralık sayısı yayınlandı!

Cushman and Wakefield'in CushBakışı Dergisi'nin zengin içeriği ve konukları ile yılın son sayısı yayınlandı. 

Mahall Bomonti İzmir, Atlas Tarih Dergisi işbirliği ile işbirliği yaptı!

Mahall Bomonti İzmir; Atlas Tarih Dergisi işbirliğiyle önemli bir çalışmaya imza attı.  “Bir Osmanlı Kentinin Modernleşme Adımları” kitabıyla kentin tarihine ışık tuttu..

ENR'den, Türkiye'ye 4 ödül birden!

ENR, her yıl dünyada 250 müteahhitlik firması sıralamasını yayınlıyor. Türk müteahhitleri, Çin’in ardından ikinci sırada yer alıyor. Türkiye'ye bu yıl 4 ödül geldi. 

Ant Yapı, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde ANT Yapı da yerini aldı.

DIA Holding FZCO, inşaat sektöründeki başarısını tescilledi!

ENR dergisi, merakla beklenen "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası İnşaat Şirketi 2017" sıralamasını açıkladı. İnşaat, sağlık, eğitim ve turizm sektörlerinde entegre yapı ve hizmet çözümleri geliştiren CCN Holding bünyesindeki DIA Holding FZCO, bu yıl listenin 120. sırasında yer aldı.

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında 46 Türk var!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak yayınladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 2015 yılında 40 olan Türk müteahhitlik firması sayısı 2016 yılında 46 oldu.

enr dergisi Haberi

enr dergisi

İnşaat sektörü için en prestijli ödül olan Engineering News-Record (ENR) dergisinin her yıl seçtiği dünyanın en büyük müteahhitlik firmaları içinde yer aldığımızı, Ant Yapı’nın 2013’te de, uzun yıllardır olduğu gibi ENR Ödülü’ne layık görülerek, dünyanın en iyi 250 firması içinde 94. Sıraya yerleştiğini geçtiğimiz sayıda siz Ant Yapı dostlarımızla paylaşmıştık.


ENR dergisinin 16 Aralık tarihinde yayımlanan sayısı içerisinde, dünya üzerinde inşaat sektörüne dair uluslararası ölçekte iş yapan firmaların tanıtıldığı, rehber niteliğinde bir bölüm yer aldı.’The Global Sourcebook’ isimli bölümün başlangıcında yer alan Soçi projesinin görseli bizi gururlandırırken, aynı bölüm içerisinde Ant Yapı olarak, ilanımız ve bir haber ile yer alıyoruz. Sektör içerisinde çok önemli yeri olan ENR dergisinin lisanslı logo ve e-print kullanım hakkına da sahip olduk ve ENR listesindeki...