05 / 05 / 2024

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İbrahim Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Bky Zemin Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bky Zemin Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Kağan Yetik tarafından kuruldu.

Çağdaş Zemin Hafriyat Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaş Zemin Hafriyat Nakliyat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şule Yıldız tarafından kuruldu. 

Hema Zemin İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Zemin İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliye Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kop tarafından kuruldu. 

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bali tarafından kuruldu. 

Kocaman Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 40 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Kocaman ve Abdullah Kocaman ortaklığında kuruldu.

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İbrahim Yıldız tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşüm projesinde hafriyat çalışmaları sürüyor!

Bursa'nın dönüşümüne öncülük edecek olan Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hafriyat ve zemin güçlendirme çalışmaları başladı.

Aktaş Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aktaş Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yavuz Kızıloğlu ve Hakan Yılmaz Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu.

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Yalova'da gençlik merkezi inşaatı için zemin etüdü çalışmaları başladı!

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihale edilen Gençlik ve Kültür Merkezi’nin zemin etüt çalışmaları başladı. Çalışmaların ardından bölgede hafriyat başlayacak. Kısa süre içerisinde temelin atılması bekleniyor...

Atamanlar Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Petrol Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atamanlar Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Petrol Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Ataman tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta kuruldu

MMS Mansurlar Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMS Mansurlar Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Mansur tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta Avcılar, Tahtakale Mahallesi'nde kuruldu

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Yıldız tarafından  kuruldu. 


Ens Zemin Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- HAFRIYAT a)Her türlü Hafriyat islerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taseronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almıs ve alacagı ihaleleri baska isletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdigi isletmeler araç satar veya kiraya verir. b)Her nevi mesken ve isyerleri insaa edip satmak.Insaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü insaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satıs magazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi insaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dısında resmi...