02 / 05 / 2024

ensar vakfı öğrenci yurdu

ensar vakfı öğrenci yurdu

Türken'in New York'ta inşa edeceği öğrenci yurdunun arsası 90 milyon TL'ye mal oldu. Yurt dünyanın en pahalı emlak stokunun bulunduğu Manhattan'da yapılıyor...

İTÜ'den öğrenci yurtlarının kira süresine ilişkin açıklama!

İTÜ Rektörlüğü, bazı öğrenci yurtlarının işletmesinden bir süredir sorumlu olan İTÜ Geliştirme Vakfı iştiraki Arı Kültürel A.Ş.'nin, mevcut yasal düzenlemelerle beraber kira süresi ve sözleşmesi bitmesine karşın İTÜ yurtlarını işgal etme yoluna gittiğine dikkat çekerek açıklamalarda bulundu.

İzmit'teki Pembe Köşk binası 10 yıllığına Ensar Vakfı'na verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında, İzmit’te bulunan ve mülkü büyükşehir belediyesine ait olan Pembe Köşk binası 10 yıl süre ile Ensar Vakfı’na verildi. Karara CHP Grubu muhalefet şerhi koyarken AKP'li Başkan Tahir Büyükakın “Sahip çıkıyoruz” dedi. 

Ensar Vakfı 5 yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ensar Vakfı, İstanbul, Konya ve Rize'de yer alan 5 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti...

İhlas Vakfı'nın Afyonkarahisar'daki yurdunun temeli atıldı!

İhlas Vakfı Afyonkarahisar Bölge Temsilciliği tarafından Sinanpaşa ilçesine yapılması planlanan öğrenci yurdunun temeli atıldı.

Türkiye Maarif Vakfı, Tanzanya'da 260 öğrenci kapasiteli okul açtı! 

Türkiye Maarif Vakfı, Tanzanya'nın kuzeyinde bulunan Arusha eyaletinde yeni okul açtı. 260 öğrenci kapasitesi olan okulda, anaokulu, ilkokul ve ortaokul bulunuyor...

Mehmet Torunlar'dan Kızılay açıklaması!

Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na yaptığı 8 milyon dolar bağış ile gündeme gelen Torunlar Holding’in sahiplerinden Mehmet Torun “Ben bu bağışın şerefiyesinin Kızılay’a kalmasını istiyorum. Madem yanlıştı, Kızılay kabul etmeseydi” diye konuştu...

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

Fatih Medreseleri Vakfı Çad'da yetimhane açacak!

Fatih Medreseleri Vakfı, Çad'da 150 öğrenci kapasiteli yetimhane açacak. Yetimhanenin açılacağı yazılı açıklama ile Fatih Medreseleri Vakfı Başkan Yardımcısı ve Yetimhane Proje Sorumlusu Burak Doğan tarafından duyuruldu. İlk temelin Aralık'ta atılacağı bilgisi verildi...

Türkiye Katılım Bankaları Birliği'nden Diyanet Vakfına gayrimenkul bağışı!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB), Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) yüksek öğrenim öğrenci yurdu olarak kullanılmak üzere gayrimenkul bağışı gerçekleştirdi.

Bosna Hersek Odabaşı Vakfı İnşaat ve Konut Merkezi açıldı!

Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic, Türkiye tarafından inşa edilen İslam Birliği Öğrenci Yurdu ve Odabaşı Vakfı İnşaat ve Konut Merkezi'nin açılışında konuştu.

Türkiye'den Manhattan’a kültür merkezi ve yurt projesi!

TÜRGEV ve Ensar Vakfı Manhattan’da öğrenci yurdu ve kültür merkezi inşa edecek. Proje ile ilgili son durum TÜRKEN’in düzenlediği gecede anlatıldı.

Adana'da öğrenci evi görünümlü 6 yurt binası mühürlendi!

Adana’da, Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’na ait olduğu ve öğrenci yurdu olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen 6 bina mühürlendi.

İBB'den Ensar Vakfı'na Ataşehir'de yurt binası!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ataşehir'de belediyeye ait bir taşınmazın yurt olarak kullanılması amacıyla Ensar Vakfı'na verilmesini onayladı. 

ensar vakfı öğrenci yurdu Haberi

ensar vakfı öğrenci yurdu

Başkentgaz’ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader'in açıklamasıyla bağışın, New York merkezli Türken'e (Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı) yapıldığı ve bir yurt inşaatında kullanıldığı öğrenildi.

Merkezi New York’ta olan Türken Vakfı’na, Kızılay tarafından gönderilen bağışla, dünyanın en pahalı lokasyonlarından Manhattan’da inşa edilen süper lüks yurt projesinin maliyeti henüz açıklanmadı.

Sözcü gazetesinden Yusuf Demir'in haberine göre, Ensar ve Türgev tarafından 2014'te kurulan Türken Vakfı tarafından yaptırılan yurt dünyanın en pahalı emlak stokunun bulunduğu Manhattan'da bulunuyor.

2014'te New York'ta kurulan TÜRKEN'in, süper lüks öğrenci yurdu Birleşmiş Milletler Genel Merkezi'nin de aralarında bulunduğu birçok önemli kuruma bir adım mesafede konumlanıyor. 

ARSANIN MALİYETİ 90 MİLYON TL

Türken Evi isimli proje, 2'nci Bulvar ile 41'inci...