26 / 07 / 2024

Enterasys Networks Priştine Havalimanı

Enterasys Networks Priştine Havalimanı

Enterasys Networks, Türkiye’deki havalimanlarının ardından şimdi de Kosova Priştine Havalimanı’nın altyapı çözümünü kuruyor....

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Çinli emlak devi Evergrande zararına hisse satıyor!

Hong Kong Borsası’na yapılan açıklamaya göre Çinli emlak devi Evergrande, HengTen Networks Group Ltd.’deki bütün payını oldukça büyük bir zararla satmayı düşünüyor...

Networks İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Networks İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 29 milyon 280 bin 18 TL sermaye bedeli ile Atilla Eren ve Coşkun Demirsoy tarafından kuruldu.

Priştine Merkez Camisi’nin inşaatı başladı!

 Kosova İslam Birliğince 2012 yılında temelleri atılan ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) katkılarıyla inşa edilecek olan Priştine Merkez Camisi'nin inşası başladı.

Medi Chiron Sağlık Turizmi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Medi Chiron Sağlık Turizmi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Handan Piriştine ve Pınar Türk ortaklığıyla kuruldu.

Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi!

Networks Grup Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Gülmez, KDV indirimini değerlendirdi. Konutta yeni KDV düzenlemesi neler getirecek? KDV de beklenti neydi? İşte Serkan Gülmez'in açıklaması...

Gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12'den vurma stratejisi!

3 yılda 1700 konutun satışına imza atan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Şimşek, ciddi bütçelerin ayrıldığı gayrimenkul pazarlamasında hedefi 12’den vurmanın temel stratejilerini anlattı

İşte gayrimenkul projelerinde hızlı satışın 6 formülü!

İstanbul’da bugüne kadar 6 farklı projenin geliştirme ve satış sürecinde yer alarak yüksek cirolu ve hızlı satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çapkın, gayrimenkul projelerinde hızlı satışın tüyolarını paylaştı.

Networks Grup 3 yılda 1.700 konut sattı!

Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza atarak kolay ulaşılamayacak bir başarı elde etti. Netvvorks Grup, toplamda 145 bin metrekare kapalı alan satışı gerçekleştirerek 470 milyon TL ciroya ulaştı.

Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza attı!

6 farklı projenin satış sürecinde yer alarak şirketlerin yüksek cirolu ve hızlı bir satış dönemi geçirmelerini sağlayan Networks Grup 3 yılda 1.700 konutun satışına imza attı.

Bucamar'dan 115 konutluk proje!

Buca Belediyesi iştiraklerinden Buca İmar (BUCAMAR), bir ilki gerçekleştirerek konut sektöründe önemli bir projeye imza attı. Priştina, “Amacımız asla özel sektörün talip olacağı şeyler değil. Bizim amacımız öncelikli olarak kamu yararıdır” dedi.

Limak İnşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat; Priştine, Kahire ve Rostov’un ardından Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini de kazandı.

Limak inşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat; Priştine, Kahire ve Rostov'un ardından Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini de kazandı.

Enterasys Networks Priştine Havalimanı Haberi

Enterasys Networks Priştine Havalimanı

Limak, Priştine Uluslararası Havalimanı için çözümünü seçti. Priştine Uluslararası Havalimanı’nda hava kontrol kulesinden valiz teslim sistemlerine kadar her noktada Enterasys Networks’un akıllı ağ cihazlarını kullanarak, 7/24 Enterasys Networks’un kesintisiz, performanslı ve güvenli platform sağlanacak.


Kosova’daki Priştine Havalimanı’nın genişletilmesi ve 20 yıllığına işletme hakkını alan Limak Holding, tamamen yenileyeceği havalimanının IT alt yapısı için Enterasys Networks ile çalışacak. Enterasys Networks, Priştine Havalimanı’nın IP Network alt yapısından CCTV sistemine kadar tüm işletim sistemini kuracak ve yönetecek.


Türkiye’de 1996 yılından bu yana kurumların iş ortağı olarak hizmet veren Enterasys Networks, çözümleri ile aralarında İstanbul Atatürk, Sabiha Gökçen de olmak üzere Dünyanın önde gelen havalimanlarının IT altyapısını kurdu. Enterasys Networks’un kuracağı hizmet platformu altyapısı ile Kosova Priştine Uluslararası Havalimanı’nın tüm BT kaynakları, ağ üzerinden güvenli...