17 / 05 / 2024

Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat adres

Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat adres

Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sertaş Koray Sungur tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

DBN Turizm Otelcilik İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

DBN Turizm Otelcilik İşletmeleri Limited Şirketi, Nadir Kadakal, Doğan Kadakal, Bedrettin Bilgiç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

İyi Turizm ve Otelcilik İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

İyi Turizm ve Otelcilik İşletmeleri Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te, Levent'te Hüseyin Cankurtaran Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Martı Otel İşletmeleri yönetimde söz sahibi personellerini yayınladı!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, yönetimde söz sahibi olan personeller yayınlandı.

The Spa at Mandarin Oriental Yılın En Kışkırtıcı Spa ödülünü aldı!

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

Ela Quality Resort Hotel, Aktay Otel İşletmeleri'ne satıldı!

Özak GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında ortak Aktay Turizm A.Ş., Ela Quality Resort Hotel'in işletmeciliğini yürüten Aktay Otel İşletmeleri A.Ş.'ye 7 milyon 300 bin TL bedelle satıldı.

Politur Tekstil Turizm ve İşletmeleri Anonim Şirketi Vatan Caddesi Şubesi açıldı!

Politur Tekstil Turizm ve İşletmeleri Anonim Şirketi Vatan Caddesi Şubesi 500 bin TL sermaye ile Bülent Eraslan Şube Müdürlüğü 'nde, 2 Şubat 2015'te açıldı.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri hizmet alımı ihalesinin 2. oturumu bugün!

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri hizmet binası inşaat öncesi ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesinin 2. oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleşecek.

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxima Otel Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi, Noyan Ayhan, Esra Yelkenci Ayhan, Emre Enginertan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu.

Seha Otel Turizm İşletmeleri Taşımacılık Tekstil İnşaat Gıda Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seha Otel Turizm İşletmeleri Taşımacılık Tekstil İnşaat Gıda Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi, Ercan Çelik Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde kuruldu.

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sarıhan Gusto Restoran ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Adnan Sarıhan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Vitra Wellness banyoda SPA yaratıyor!

VitrA’nın Wellness/SPA çözümleri, yenilenme ve arınmanın keyfini evlere taşıyor. VitrA SPA’larına eklenebilen “Microsilk” özelliği, minik baloncuklar üreterek vücudu sarıyor ve cildi yenileyen kolajen salımının artırılmasına yardımcı oluyor.

Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat adres Haberi

Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat adres

Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sertaş Koray Sungur tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şube Temsilcisi Sertaş Koray Sungur olarak belirlendi. 


Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü spa otel turistik tesislerin işletilmesi.


Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Bahçelievler, Çavuşpaşa Caddesi, Gurbet Sokak,...