07 / 05 / 2024

Enyap İnşaat bursa projeleri

Enyap İnşaat bursa projeleri

Vedat Mavuzer, Kuveyt hükümetiyle anlaşma imzaladı. 30 milyon dolar tutarında villa projesini karşılıklı atılan imzalar sonrasında, Kuveyt'te şantiye kuruluşuna start verilmesiyle birlikte, farklı projelerinde görüşmeleri devam ediyor.

Aydın ve Bursa'da kiralık 10 gayrimenkul!

Aydın ve Bursa'da yer alan iş yeri, konut ve çay bahçesi için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleler ile ilgili detaylar...

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Bursa’nın inşaat firmaları NGYO Konut Market'te satış yapacak!

İnşaat sektörünün son dönemde parlayan yıldızları arasında yer alan  Bursa'da uzun yıllardır hizmet veren  Güler İnşaat, Ngt İnşaat ve Ngsem İnşaat şirketlerinin yapmış olduğu projelerdeki gayrimenkuller, yeni kurulan NGYO Konut Market bünyesinde satışa sunulacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Çohanlar İnşaat'tan Bursa Nilüfer'e 730 konut geliyor!

Çohanlar İnşaat, Bursa Nilüfer'de konut projesi yapacak. 730 konuttan meydana gelecek proje 2 yıl içinde teslim edilecek..

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.

İnşaat sektörü gücünü Bursa'da gösterdi!

Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı 30 ülkeden 52 bin 225 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, fuar ve sektörle ilgili görüşlerini paylaştı.

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Ahmed Talaat: Bursa'da inşaat projelerimizi başlattık!

Saffa İnşaat’ın Mısırlı işletmecileri Ahmed Talaat, Elhussieny ve Mostafa Taha Nassif inşaat sektörüne dair merak edilenleri Bursa Haber Gazetesi'ne anlattı.

BTÜ öğrencileri 3. Havalimanı inşaatını gezdiler!

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, tüm etaplarının tamamlanması ile dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesini ziyaret etti.

Bursa'nın inşaat sektöründe yıldızı daha da parlayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İzzettin Küçük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Emiroğulları İnşaat'tan Bursa Mudanya'ya 2 yeni proje!

Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Firma, önümüzdeki günlerde Bursa Mudanya'da 2 yeni proje hayata geçirecek.

Enyap İnşaat bursa projeleri Haberi

Enyap İnşaat bursa projeleri


17 yıldır inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Enyap İnşaat, yerli yatırımcıların yanı sıra yabancıların da dikkatini çekiyor. Enyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer, Kuveyt hükümetiyle anlaşma imzaladı. 30 milyon dolar tutarında villa projesini karşılıklı atılan imzalar sonrasında, Kuveyt'te şantiye kuruluşuna start verilmesiyle birlikte, farklı projelerinde görüşmeleri devam ediyor. Enyap İnşaat projelerinden Beylikdüzü'ndeki Blue Recidense 5 bin m2 arazi üzerine inşa ediliyor. 322 adet daire ve 10 adet dükkandan oluşan yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken Blue Residence'ta, Suudi Arabistan prensinin almış olduğu 6 dairenin birleştirildi ve 12 + 2'lik bir daire konsepti oluşturuldu. Yüzde 80'i satılmış olan projede daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor. Şirketin Bursa projesi Garden Life 652 konuttan oluşuyor. Yüzde 75'i yeşil alana ayrılan projede daire...