27 / 04 / 2024

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Firma: Orange İnşaat

Proje: Orange City

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.



Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, konforlu yaşam alanları sunan konut projelerine bir yenisini daha eklemek için düğmeye bastı. Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen  Orange City  Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yüksek prestijli konut projesinin ötesinde yeni bir yaşam tarzı da sunan Orange City Balat, Özdilek Holding’in yarım asrı aşkın tecrübesiyle yeni fikirleri, doğanın tüm renkleriyle bir araya getiriyor. Paylaşılan bilgilere göre modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış olan söz konusu proje; konsepti, mimari çizgileri ve sosyal yaşam alanlarıyla Bursa ilinin oksijen kaynağı Balat Atatürk Ormanı’nın tam karşısında yükseliyor.

Ayrıca kültür, sanat, alışveriş ve eğlence merkezleriyle kentin başlangıç noktası olan Balat’ta inşa edilen proje, çok yönlü ulaşım kanallarıyla da ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

KONFOR VE TEKNOLOJİ KALİTEYLE BULUŞTU


Bursa'da hayata geçirilen Orange City Balat projesinde modern mimariyle tasarlanmış, akıllı ev sistemleriyle donatılmış geniş ve ferah konutlar, konfor ve teknolojiyi birleştirerek yaşamı da kolaylaştırıyor. Yine aktarılan bilgilere göre tüm taleplerin dikkate alınarak dizayn edildiği projede, çeşitli büyüklükte ve özellikte farklı konut tipleri yer alıyor. Deprem yönetmeliğine uygun şekilde son teknolojiyle tasarlanan Orange City Balat projesi güvenli bir yaşam da sunuyor. Bir ailenin konforlu ve mutlu bir biçimde yaşayacağı nitelikli iç mekanların dışında sosyal alanlarıyla da yaşama değer katıyor.

Geniş sosyal tesislerinde bulunan açık ve kapalı havuzları, fitness, pilates salonları, sauna ve kafeteryası ile her ihtiyaca da hitap ediyor. 

Yine paylaşılan bilgilere göre çocukların güvenli ve eğlenceli bir biçimde vakit geçirebilecekleri oyun alanları, yürüyüş parkuru ve doğayı yansıtan peyzaj tasarımlarıyla benzersiz bir hayat sunuyor. Mega kent İstanbul’a hem deniz hem kara yoluyla yakınlığı, Anadolu’yu Marmara’ya bağlayan hızlı tren güzergahıyla metro istasyonlarına kolay erişimi, otobana, şehir hastanesine ve üniversiteye yakın konumu ile, şehrin önemli noktalarına ulaşımda zamandan da tasarruf ettiriyor. Ayrıca söz konusu proje, Mudanya’ya olan yakınlığıyla da deniz kenarında bir gezintinin tadını çıkarmanın ayrıcalığını da sunuyor.

Yine paylşılan bilgilere göre kentin dinamiklerini, zamanın hızını ve ruhunu, ormana yakın konumuyla harmanlayan bir proje olarak öne çıkan Orange City Balat, lüks bir konut projesi olmasının ötesinde, bir yaşam merkezi olarak sakinlerini ağırlamayı bekliyor.

Mortgage ödemesi devam eden ev satılabilir mi?

Hangi evler konut kredisine uygundur?

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 


projeye sor



Geri Dön