28 / 04 / 2024

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.



Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB) tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'nde yer alan taşınmaz için en yüksek teklif 101 milyon Türk Lirası ile Metropol Un Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından verildi.

İşte Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, pek çok kişinin merak ettiği konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamanın detayları...

İzmir Çiğli deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Gerçek İzmir'de yer alan habere göre Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İzmir, Şanlıurfa ve Aydın'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı. Söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamaya göre, özelleştirme kapsam ve programında yer alan Maliye Hazinesi adına kayıtlı, İzmir'in Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki 4 bin 651 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın, özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde, en yüksek teklif 101 milyon Türk Lirası ile Metropol Un Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından verildi.

Yine söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre Sümer Holding AŞ adına kayıtlı, Şanlıurfa ilinin Karaköprü ilçesi Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 8 bin 112 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın, özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde, en yüksek teklif 66 milyon 700 bin Türk Lirası bedelle Polat Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından verildi. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Özelleştirme İdaresi Başkanlığı adına kayıtlı olan Aydın ilinin Didim ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 5 bin 9 metrekare yüz ölçümlü taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde, en yüksek teklif 71 milyon 200 bin Türk Lirası bedelle Has Karaarslan İnşaat Ticaret Limited Şirketi tarafından verildi.

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Panora GYO,  Ankara  Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!


Geri Dön