27 / 04 / 2024

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.



İzmir depremi sonrası boşaltılan ve yıkımı yapılan Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binasının ihale sürecinin tamamlanmasıyla beraber Basmane’deki alana inşaat için konteynerler yerleştirildi ve iş makineleri de bölgedeki yerini aldı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Deprem felaketinden sonra boşaltıp yıkımını yapmış olduğumuz hizmet binamızın yerine daha modern, işlevli ve en önemlisi Konak’ımıza, İzmir’imize, hemşerilerimize yakışır bir binayı şehrimize kazandırıyoruz” diye konuştu.

ABDÜL BATUR: SÖZ VERDİK, YAPTIK

Cumhuriyet'te yer alan habere göre Başkan Abdül Batur, vermiş oldukları sözü tuttuklarını ve inşaatın başladığını dile getirerek sözlerini şunları kaydetti: “Çok güzel, çok iddialı bir bina projemiz var. İhalelerimiz tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetlerimiz başladı. Biz, Konak’ta seçim döneminde vermiş olduğumuz sözlerin yüzde 90’ından fazlasını yerine getirmiş olan bir belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Yeni hizmet binamızın yapımı ise, seçim döneminde değil biz görevdeyken, deprem felaketi yaşanmasıyla ortaya çıkmış, hesapta olmayan bir durumdu. Her şeye rağmen, biz söz konusu bu işi yaparız, dedik ve vatandaşımıza, şehrimize yakışır bir hizmet binası için söz verdik. Ülkenin içinden geçtiği ekonomik sıkıntılara ve krize rağmen ihalelerimizi tamamladık ve binamızın inşaatı başladı. Bir defa daha ‘söz verdik, yaptık’ demenin gururunu yaşıyoruz. Şimdiden, şehrimize, hemşehrilerimize hayırlı olsun.”

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

KONAK’A ÇOK YAKIŞACAK”

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Konak Belediyesi’nin daha önce 538 metrekare zemin üzerinde bulunan Basmane hizmet binası taban alanı, yapılan kamulaştırmayla beraber 1093 metrekareye yükselmişti. İnşaat çalışmalarına başlanan yeni bina 1093 metrekare taban alanı üzerine 2 bodrum kat, zemin kat, yedi normal kat ve teras katından meydana gelecek. Söz konusu binanın toplam inşaat alanı da 11 bin 682 metrekare şeklinde planlandı. Binanın zemin katında bir sanat galerisi bulunurken yeni bina Konak Belediyesi’ne bir de meclis salonu kazandırmış olacak. Yeni hizmet binası tamamlandığında hem modern görünümüyle şehir peyzajına şıklık katacak hem de belediyenin birimlerini bir araya toplayarak vatandaşların hizmet alması kolaylaşacak.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İzmir'de imarlı 10 arsa satılacak! İhalesi 8 Aralık'ta!


Geri Dön