27 / 04 / 2024

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çankaya'daki arsası için imzayı attı ve peşinat ödemesini yaptı. İşte o alım ile ilgili detaylar...



Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın  Ankara  ili, Çankaya ilçesi, Dikmen Mahallesi, 16128 ada 22 parsel numaralı taşınmaz özelleştirme ihalesi kapsamında sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı. 

T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Dikmen Mahallesi, 16128 ada 22 parsel numaralı taşınmazın özelleştirilmesi ihalesine katılan Panora GYO, söz konusu arsa için imza attı. 

Yapılan son dakika açıklamasında, ÖİB tarafından söz konusu taşınmasın Panora GYO'ya satışının onaylandığı 20 Kasım'da bildirilmişti. ÖİB, 23 Kasım 2023 günü saat 18:00'e kadar ihale bedelinin ödeme yönteminin bildirilmesini talep etmişti. 

Ayrıca, ÖİB tarafından Panora GYO'ya 27 Kasım 2023 günü saat 15:00'te de sözleşme imzalanması için Özelleştirme İdaresi başkanlığında hazır bulunulması gerektiği bildirilmişti. 

Panora GYO yetkilileri tarafından, bugün Özelleştirme İdaresi Başkanlığı nezdinde satış sözleşmesi dün imzalandı.

Panora GYO, Ankara Çankaya daki ÖİB arsası için imzayı attı!

ÖDEME NASIL YAPILACAK?  

Ankara Çankaya'daki arsanın satın alma bedeli kapsamında 296 milyon Türk Lirası peşinat ödemesi Panora GYO'nun özkaynaklarından karşılanarak yapıldı. 

Panora GYO'dan konuya ilişkin yapılan son dakika açıklamasında, 48 ay vadeli bakiye ve vade farkı tutarı için toplam 710 milyon 400 bin TL tutarından teminat mektubu verildiği belirtildi. Bu bakiyenin 12 ayda bir eşit taksitler şeklinde ödeneceği, apu işlemleri tamamlanınca ayrıca duyuru yapılacağı belirtildi. 

Panora GYO, Ankara Çankaya daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO'nun satın aldığı Ankara Çankaya arsası, TRT Genel Müdürlüğü'nün tam karşısında, Turan Güneş Bulvarına, İmrahor Deresine, Eymir Gölü'ne, Kuzu Effect AVM'ye ve ODTÜ Ormanına yakın lokasyonda yer alıyor. 

Satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılan söz konusu arsanın tapu alanı 24 bin 171,80 metrekare olarak belirtildi. 

Halk GYO Fatih Binası'nın değeri 86 milyon TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?


Geri Dön