30 / 04 / 2024

Enyap İnşaat Kuveyt projeleri

Enyap İnşaat Kuveyt projeleri

Enyap İnşaat, alanındaki öncülükleriyle yaşam alanı anlayışına kattığı yeni boyut ve müşterileri ile kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile fark yaratıyor. Enyap İnşaat Kuveyt ile tokalaştı.

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi ugün Kadıköy'de Harun Reşat Kadıoğlu, Mustafa Güngör ve Faik Kaya ortaklığında kuruldu.

Kuveyt’ten gelen Rizeli inşaat işçisinin COVID-19 testi pozitif!

Kuveyt'in Al Mutlaa şehrinde Kolin İnşaat bünyesinde çalışan ve iş bitiminden sonra toplu olarak Ankara'da karantinaya alınacakları belirtilen 230 Türk işçi son anda İstanbul'a getirilmişti. Kendi imkanlarıyla memleketlerine dönen işçilerden 3'ünün koronavirüs testi pozitif çıktı...

Limak İnşaat'ın Kuveyt'teki projeleri tam gaz!

Limak İnşaat, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önemleri alarak Kuveyt'teki projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Kuveyt Havalimanı inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak!

Ortadoğu'da son dönemlerin en önde gelen projelerinden biri olan Limak İnşaat’ın yaptığı Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak.

Kuveyt Havalimanı’nın yeni terminali ilk LEED GOLD binası olacak!

Limak İnşaat imzası taşıyan Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın yeni terminal binasının yüzde 35'i tamamlandı. Bina, yolcu terminalleri arasında dünyanın ilk LEED GOLD binası olacak.

Beyttürk İnşaat Körfez ülkelerine özel online satış departmanı kurdu!

Körfez ülkelerinde bir marka oluşturmak amacıyla yola çıkan Beyttürk İnşaat, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, İran, Bahreyn, Suudi Arabistan, Lübnan ve Irak’taki müşterileri biraraya getirecek ortak bir projeye imza attı.

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cengiz İnşaat'ın Kuveyt'te yaptığı terminal binası tamamlandı!

Cengiz Holding bünyesindeki Cengiz İnşaat tarafından  yapılan Kuveyt yeni terminal binası tamamlanarak teslim edilidi. Terminal binasının yapımı 21 ay sürdü.

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Şenyapı Dekorasyon Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenyapı Dekorasyon Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Uğur Şenol imzasıyla kuruldu.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nı inşa edecek!

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı Yeni Terminali inşaatı için düzenlenen ihaleyi 4,3 milyar dolarlık teklifle kazandı. Bacaksız: "Türk müteahhitlik sektörünün yurt dışında tek kalemde aldığı en büyük iş" dedi.

Limak İnşaat’a Kuveyt’ten 1 milyar dolarlık iş!

KUVEYT iki hafta içinde Limak İnşaat ve İtalyan Salini Impregilo ile otoyol ve altyapı işleri inşaatı için 1 milyar dolar tutarında sözleşme imzalamayı planlıyor.

Enyap İnşaat Kuveyt projeleri Haberi

Enyap İnşaat Kuveyt projeleri

Enyap İnşaat, deneyimli kadromuz ile 17 yıldır güven inşa ediyoruz. Enyap İnşaat, alanındaki öncülükleriyle yaşam alanı anlayışına kattığı yeni boyut ve müşterileri ile kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile fark yaratıyor. Müşteri taleplerini göz önüne alarak hayata geçirdiği büyümüş örnek projeler sahibi bir kuruluş olmanın gururunu yaşıyor. Her ihtiyaca cevap veren kaliteli ve teknolojik yaşam alanları kuruyor. Yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken Enyap İnşaat projelerinde, yabancıların ilgi odağı olup, satın aldıkları konutları sabırsızlıkla bekliyorlar...


Enyap İnşaat yönetim kurulu başkanı Vedat MAVUZER, Kuveyt hükümetinin de güvenini kazanarak, 30 milyon dolarlık villa projesini karşılıklı imzaladılar. Kuveyt'te şantiye kuruluşuna start verilmesiyle birlikte, farklı projelerinde görüşmeleri devam etmektedir. Enyap İnşaat, sağlam temellerle kurduğu yapılar sayesinde geleceğe emin adımlarla ilerliyor, kaliteli hizmet anlayışıyla yarınlarınız...