03 / 05 / 2024

Enyap İnşaat okul

Enyap İnşaat okul

Enyap İnşaat'ın hayata geçirdiği Hadımköy İş Merkezi, Nisan'da açılacak. Firmanın Beylikdüzü'ndeki okul projesinin de Temmuz'da açılması hedefleniyor. Ayrıca Kuveyt'te yapacağı villa projesinde de imzalar atıldı...

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi ugün Kadıköy'de Harun Reşat Kadıoğlu, Mustafa Güngör ve Faik Kaya ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Muğla Defterdarlığı'nın 4 okul inşaat işi ihalesi 8 Mayıs'ta!

Muğla Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta yapılacak..

Ankara'da arsa karşılığı okul inşaatı ihalesi 13 Mart'ta!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, arsa karşılığı okul yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 13 Mart'ta gerçekleşecek..

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binasının yerine okul!

Aydın Nazilli Devlet Hastanesi'nin 4 yıl önce yeni binasına taşınmasından sonra atıl durumda kalan eski binanın yerine okul inşa edilecek.

Dünya Bankası okul inşaat projelerini yönetiyor!

Dünya Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, AB ve Alman Kalkınma Bankası ile birlikte "Türkiye'deki Sığınmacılar Fonu Kapsamındaki Okul İnşaat Projeleri" projesini başlattı.

Şenyapı Dekorasyon Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenyapı Dekorasyon Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Uğur Şenol imzasıyla kuruldu.

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul inşaat ihalesi bugün!

TOKİ'nin Kütahya ili,İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün yapılacak.

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

Enyapı Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enyapı Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Çekmeköy, Güngören Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Enyap Gıda Hayvancılık Nakliye İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enyap Gıda Hayvancılık Nakliye İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Poyraz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Eyüp, Nişancı Mahallesi'nde kuruldu.

Enyap İnşaat okul Haberi

Enyap İnşaat okul

Enyap İnşaat'ın okul projesi, 2014 senesinin Temmuz ayında tamamlanacak. Beylikdüzü'nde yer alacak kolejin kapalı alanı 13 bin metrekare olarak belirlendi. 


Toplam 55 sınıftan meydana gelecek olan okulda spor salonun yanı sıra buz pateni de yer alacak. 2014 Temmuz'un da faaliyete geçecek okulun inşaatı da başladı. 


25 milyon liralık inşaat maliyetiyle yükselen Enyap İnşaat Beylikdüzü okul projesi, E-5'e yakın mesafede yükselecek. 







Hadımköy İş Merkezi, Nisan sonunda teslim!


Enyap İnşaat'ın Hadımköy İş Merkezi projesi, 25 bin metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. 18 banka, mağaza ve market olmaya elverişli dükkanlar yer alıyor. 


5 bin metrekarelik ofis katına sahip olan Hadımköy İş Merkezi'ne Kasım 2013'te başlamıştı. Nisan 2014'te tamamlanacak olan Hadımköy İş Merkezi'nin toplam antrepo alanı 12 bin metrekare. 


18 milyon liralık yatırımla yükselen Hadımköy İş Merkezi, Alkop...