10 / 05 / 2024

Epique Iceland satış durumu

Epique Iceland satış durumu

Bodrum Tilkicik Koyu’nda hayata geçirilen Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. Projede şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.

Epique Iceland'ın yüzde 30'u satıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu’nda hayata geçirilen Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. Projede şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.

Muğla Epique Island satılık!

Aksoy İnşaat imzası taşıyan proje toplam 75 adet villadan meydana geliyor. Proje Muğla İli Bodrum ilçesinde yükseliyor. Muğla Epique Island satılık ev seçenekleri 513 metrekareden başlıyor.

Bodrum Epique Island satılık!

Toplam 75 adet villanın yer aldığı proje Muğla İl' i Bodrum İlçe' sinde inşa ediliyor. Bodrum Epique Island satılık villa alanları 513 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Muğla Epique Island satış ofisi!

Muğla Epique Island satış ofisi telefon numarası 0212 259 00 00 olarak belirlendi. Tilkicik Koyu üzerinde inşa edilecek projede 10 farklı tipte dizayn edilen villalar yer alıyor.

Epique Island Bodrum satılık!

Epique Island Bodrum satılık villa büyüklükleri minimum 513 metrekare olarak belirlendi. Yapımına bu yıl başlanacak olan proje Aksoy İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Epique Iceland satış durumu Haberi

Epique Iceland satış durumu

Cumhuriyet Gazetesi'nden Gamze Bal'ın haberine göre; Aksoy Holding Üst Yöneticisi (CEO) Batu Aksoy, Türk Lirası’nın dolar ve Avro karşısında ardı ardına değer kaybetmesinin Türk yatırımcıları konut satın almada temkinli hale getirdiğini söyledi.

200 milyon Avro’luk yatırımın hedeflendiği Bodrum Tilkicik Koyu’nda yer alan Epique Iceland projesinin 150 milyon Avro’luk villa kısmı bitti. 

2019 yılında teslimlerin başlayacağı projenin yüzde 30'u satıldı. Kurdaki dalgalanmanın kısa süreli olacağına dair iyimser olmak zorunda olduklarını belirten Aksoy, “Evet, dolar yükseldi çok kötü oldu. Zor bir dönemdeyiz. Hep bir kriz yaşıyoruz” dedi. Şimdiye kadar villaların yüzde 30’u satıldı.