07 / 05 / 2024

epoksi

epoksi

Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Alp Güven ve Patrik Hanrım Van Den Eede ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Fon Epoksi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fon Epoksi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Çiftci tarafından kuruldu.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tan tarafından kuruldu.

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çalışkan tarafından kuruldu.

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Durmuş ve Muhammet Durmuş ortaklığında kuruldu.

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Ep Epoksi İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ep Epoksi İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ulu Mustafa Güvenli tarafından kuruldu.

Etik Epoksi İnşaat Otomotiv Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etik Epoksi İnşaat Otomotiv Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özlem Çiçek tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de Kerime Kanbur, Sakine Bozdağ ortaklığında kuruldu.

Galata Köprüsü Filli Boya ile boyanacak

Eski Galata köprüsü yeni yüzüne Filli Boya ile kavuşuyor. İstanbul'un simgelerinden tarihi Galata Köprüsü Filli Boya'nın Epoksi boya ve astarıyla boyanıyor.

epoksi Haberi

epoksi


Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alp Güven ve  Patrik Hanrım Van Den Eede ortaklığında kuruldu. 


Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Görsel kimlik kurumsal organizasyon yönetim faaliyetleri; yurt içi ve yurt dısındaki firmaların ve kurumların görsel kimliklerinin korunması, iyilestirilmesi, degistirilmesi ile ilgili restorasyon, tadilat, boyama, temizlik, bakım, onarım ve benzeri islemlerin yapılması için; alüminyum, ahsap, pvc, cam, metal, plastik, akrilik, polikarbonat, epoksi, mermer, dogal tas, beton, sıva ve benzeri her türlü yüzeyler ile sandviç panel, çelik boru, çelik konstruksyon, metal konstruksyon, reklam panoları, paneller, totem, gölgelik, pilon, kepenk, pencere kapı dogramaları, çatı, dıs cephe ve benzeri bina dısı (dıs mekan) yapılar üzerine uygulanacak her türlü kimyevi madde, biyolojik madde,...