30 / 04 / 2024

er-ka inşaat taahhüt ve ticaret limited şirketi

er-ka inşaat taahhüt ve ticaret limited şirketi

Er-Ka Turizm Seyahat Emlak Müşavirliği İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, 9 Ocak 2013 tarihinde, 5 bin TL sermaye ile, Mustafa Kaya ve Pınar Diyar ortaklığıyla kuruldu...

İlerici Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlerici Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Ciğer tarafından kuruldu.

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metmaz İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Yılmaz tarafından kuruldu.

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Stepcon Çelik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Zenfor İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenfor İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özer tarafından kuruldu.

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Dizayn Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpin Koçer tarafından kuruldu.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Kayza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kayza Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Emin Kaya tarafından kuruldu.

Coprom Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coprom Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Batmaz tarafından kuruldu.

Kepi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kepi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Ahmet Onur Kefeli tarafından kuruldu.

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novos Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Emine Hande Gazioğlu ve Mert Üçer ortaklığında kuruldu.

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zest İnşaat Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Mertcan Mandal tarafından kuruldu.

er-ka inşaat taahhüt ve ticaret limited şirketi Haberi

er-ka inşaat taahhüt ve ticaret limited şirketi

5 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, kamu ve tüzel kişi ve kurumların inşaat taahhüt ve taşeronluk işleri ve 13.5.2002 tarihli tescile ait anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi E-5 Karayolu Firuze Sokak NO: 1/ 141 adresinde faaliyete geçirildi. 9 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mustafa Kaya ve Pınar Diyar ortaklığıyla...