04 / 05 / 2024

er konut erzurum projesi

er konut erzurum projesi

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Er-Konut ile birlikte inşa edecekleri Erzurum Yakutiye konut projesinin değerleme raporunu yayınladı. İşte Halk GYO-Er Konut Erzurum projesinin değerleme raporu..

Halk GYO-Er Konut'un Erzurum projesinde ruhsat alındı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı - Er Konut Adi Ortaklığı tarafından gerçekleştirilecek Erzurum Yakutiye merkezli konut projesinin inşaat yapı ruhsatı alındı.

Selçuk Geçer: Bombayı patlatayım mı? 2024'te konut fiyatları çok yükselecek!

Ekonomist Selçuk Geçer, konut ve otomobil fiyatlarını değerlendirdi. Geçer 2025 yılından itibaren konut ve otomobil fiyatlarının agresifleşeceğini kaydetti. 

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

90 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik konutlar kolay kurulumu ve fiyatları bakımından diğer konut tiplerinden ayrışmaktadır. Prefabrik evlerin özellikle fiyatları merak edilmektedir. İşte o merak edilenler…

Konut sektöründe arz fazlalığı fiyatları nasıl etkiliyor?

Konut sektörüne yönelik değerlendirme yapan Ekonomist Selçuk Geçer, konut sektöründe arz fazlalığına rağmen fiyatların arttığını dile getirdi.

Halk GYO'nun Erzurum'daki arsaları 7.1 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Erzurum İli, Palandöken İlçesi 13511 ada; 1 ve 2 parsel ve 13512 ada; 1, 2, 3, 4 ve 6 parsel numaralı arsaları 7 milyon 100 bin TL'ye Er Konut İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye ve Madencilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ne satıldı. 

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Yalıtımsız binalarda enerjinin yüzde 80'i ısınmaya harcanıyor!

Avrupa’nın mantolama devi Baumit Satış ve Pazarlama Direktörü Erdil Dinçer konut ve iş yerlerinde yalıtım olmaması nedeniyle yüksek enerji harcamaları yapıldığını dile getirerek bu harcamaların yüzde 50 oranında azalabileceğini dile getirdi.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye'de 1052 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Erzurum Aziziye'ye 1052 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Aziziye projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Manisa Kırkağaç ve Akhisar'da 100'er konut yapacak!

Manisa'da depremden etkilenen bölgeleri inceleyen Bakan Kurum, "Yapıları ağır hasar gören vatandaşlarımızın kesin hasar tespit neticeleriyle TOKİ Başkanlığımızca hem Kırkağaç'ta hem Akhisar'da 100'er konutun inşasına başlayacağız" dedi...

Konut projelerini her yıl 100'er binlik serilerle devam ettirmeyi planlıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Konut projelerini her yıl 100'er binlik serilerle devam ettirmeyi planlıyoruz" dedi...

TOKİ Erzurum Şenkaya 2020 başvuru detayları!

TOKİ Erzurum Şenkaya 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ 100 bin konut Erzurum Şenkaya projesi detayları...

TOKİ Erzurum Pasinler 2. Etap 100 bin konut 2020 başvuruları!

TOKİ Erzurum Pasinler 2. Etap 100 bin konut 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzurum Pasinler 2. Etap 100 bin konut 2020 detayları...

er konut erzurum projesi Haberi

er konut erzurum projesi

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Er-Konut ile birlikte inşa edecekleri Erzurum Yakutiye konut projesinin değerleme raporunu yayınladı. 


Açıklama:

Yasal izinleri alınan ve Şirketimiz ile Er Konut İnş.Taah.İnş.Malz.Nak. ve Mad.Tic. ve San.A.Ş.arasında müştereken kurulmuş olan Halk GYO-Er Konut Adi Ortaklığınca Erzurum Yakutiye'de hayata geçirilecek konut projesinin değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için tıklayın


Halk GYO-Er Konut'un Erzurum projesinde ruhsat...