02 / 05 / 2024

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri iletişim

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri iletişim

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Arı, Fatih Arı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi kuruldu!

Salgın İnşaat Elektrik Temizlik Plastik Ambalaj Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500  bin bin TL sermaye bedeli ile Barış  Düğer tarafından kuruldu.

Halk GYO'nun Erzurum'daki arsaları 7.1 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Erzurum İli, Palandöken İlçesi 13511 ada; 1 ve 2 parsel ve 13512 ada; 1, 2, 3, 4 ve 6 parsel numaralı arsaları 7 milyon 100 bin TL'ye Er Konut İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye ve Madencilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ne satıldı. 

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Uçer tarafından kuruldu.

Bvh İnşaat Kimya Ambalaj Plastik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvh İnşaat Kimya Ambalaj Plastik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ekerbiçer tarafından kuruldu.

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 97 bin 220 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Erzurum konut kredisi kullanımında 2. sırada!

Doğu Anadolu Bölgesi kentleri bireysel bankacılık verilerine göre, Erzurum taşıt kredisinde 1, konut ve diğer tüketici kredilerinde de Malatya’nın ardından 2. sırada yer aldı.

Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Baver Başer tarafından kuruldu.

Er Şems Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Şems Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Hakkı Erzurum imzasıyla bugün kuruldu.

Erzurum Şehristan Evleri teslim tarihi!

Erzurum Şehristan Evleri projesinde konut fiyatları 178 bin 500 TL'den başlıyor. Şehristan Evleri Erzurum projesi Halk GYO ve Er Konut Adi Ortaklığı imzasını taşıyor...

Erzurum'da 7 ayda 3 bin 444 konut satıldı!

Erzurum’da bu yılın ocak- temmuz aylarını kapsayan bölümde 2 bin 453 konut satışı kaydedildi. Satışların 991’i ipotekli, 2 bin 453’ü ise diğer yollardan yapıldı.

Er Konut İnşaat Erzurum Şehristan Konutları için sözleşme imzaladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platoformu'nda yapılan açıklamada Erzurum Şehristan Konutları projesi ana yüklenici firma seçimini yayınladı.

Erzurum Şehristan Konutları'nın satışları başladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı- Er Konut Adi Ortaklığı üzerinden hayata geçirilen Erzurum Şehristan Konutları projesinin satışları bugün yapılan tanırım lansmanıyla başladı.

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri iletişim Haberi

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri iletişim

ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Arı, Fatih Arı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.


ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


ER-PEN Erzurum Plastik Mamülleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Hanımseti Sokak, No:38 Hektaş İşmerkezi Kat:2...