16 / 05 / 2024

Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Baver Başer tarafından kuruldu.




Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Baver Başer tarafından kuruldu.


Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1. Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. 3. Plastik kalıpların ve makinelerin satısını yapmak. 4. Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kasık, bardak, ayran ve yogurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve mesrubat kapları, sise, kapak ve benzeri plastik kapların, legen, kova, bidon gibi plastik mutfak esyalarının ithalatını, ihracatını yapmak. 5. Plastikten mamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama sistemleri, oluklar,dirsekler, vidalar, plastik tel örgüler gibi tarımda ve ziraatte kullanılan plastik esyaların ithalatını, ihracatını yapmak. 6. Insaat sanayi ve konutlarla ilgili her türlü plastikten mamul boru, dograma, kapı, pencere, sineklik, dekorasyon ve süs esyası, masa ve sandalye gibi malzemelerin, ithalatını, ihracatını yapmak. 7. Her türlü plastik ambalaj ürünlerinin ham, mamul, yarı mamul maddelerinin, satısı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 



Geri Dön