27 / 07 / 2024

Dialog Plastik Pazarlama nerede

Dialog Plastik Pazarlama nerede

Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Baver Başer tarafından kuruldu.

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Erol Alunç tarafından kuruldu.

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Erol Aluç tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Kocaeli deposunun imalat ve montaj işleri için Yiğit Metal'le anlaştı!

Reysaş GYO tarafından Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar2 Mahallesi 420 Ada 33 Parsel'de yer alan Çayırova 15 nolu deposunun alt katında yapılacak ofis imalat ve montaj işleri için, Yiğit Metal Mamülleri İnşaat Plastik Pazarlama San.Tic.Ltd.Şti. ile anlaştı.

Politoll Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Politoll Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Politem Plastik Ve Tekstil Paz.San.Dış Tic.A.Ş. tarafından kuruldu.

Mest Nakliye Plastik İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Mest Nakliye Plastik İnşaat Pazarlama Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrecan Arın tarafından kuruldu.

Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Baver Başer tarafından kuruldu.

KTY İnşaat Nakliyat Otomotiv Deri Tekstil Plastik Pazarlama Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KTY İnşaat Nakliyat Otomotiv Deri Tekstil Plastik Elektrik Elektronik Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Gıda Pazarlama Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kaan Yıldırım tarafından 5 Mart'ta kuruldu.

Esen Plastik deney hizmetleri vermek için laboratuvar kurdu!

Esen Plastik A.Ş, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onaylanan 'akreditasyon belgesi' ile kendi bünyesinde akredite deney hizmetleri vermek üzere kurduğu yeni laboratuvarlarını hayata geçirdi.

Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat şirket bilgilerini yayınladı!

Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat şirket bilgilerini yayınladı...

TMF Yapı Endüstrisi İnşaat Taahhüt ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

TMF Yapı Endüstrisi İnşaat Taahhüt ve Pazarlama Anonim Şirketi, İzzettin Yörük, Şerafettin Yörük ve Murat Yörük tarafından 1 milyon 93 bin 143 TL'ye 13 Aralık'ta kuruldu

Plastik, Kauçuk ve Kompozit Teknik Alt Komitesi'nin üçüncü toplantısı gerçekleştirildi!

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kimya Alt Komitesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren “Plastik, Kauçuk ve Kompozit Teknik Alt Komitesi”nin üçüncü toplantısı 05 Aralık 2013 Perşembe akşamı İstanbul’da gerçekleştirildi...

Setaş İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Setaş İnşaat Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Muzaffer Büyükbayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2013 tarihinde Bayrampaşa, Esenler Caddesi'nde kuruldu

Yapıdem Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıdem Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çağlayan Arkan, İlhan Demir, Ecevit Bora Uygun ve Musa Fırat Kalsın tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu

Dialog Plastik Pazarlama nerede Haberi

Dialog Plastik Pazarlama nerede


Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Baver Başer tarafından kuruldu.


Dialog Plastik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1. Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin ithalat ve ihracatını yapmak. 2. Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. 3. Plastik kalıpların ve makinelerin satısını yapmak. 4. Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kasık, bardak, ayran ve yogurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve mesrubat kapları, sise, kapak ve benzeri plastik kapların, legen, kova, bidon gibi plastik mutfak esyalarının ithalatını, ihracatını yapmak. 5. Plastikten mamul hortum, örtü, branda, boru, vana, eklem parçaları, sulama sistemleri, oluklar,dirsekler, vidalar, plastik tel örgüler gibi tarımda ve ziraatte kullanılan plastik...