15 / 05 / 2024

Er-Rızk Camii taşındı mı

Er-Rızk Camii taşındı mı

12 bin yıllık geçmişe sahip olan Hasankeyf'teki 610 yıllık tarihi Er-Rızk Camii'nin de taşıma çalışmaları başlatıldı.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımında 1 milyon metreküpe yakın enkaz taşındı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da şimdiye kadar yaklaşık 1 milyon metreküp enkaz yerleşim yerlerinden taşındı.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında altını olanlar çabuk bakın! 26 Kasım 2022 güncel altın fiyatları

Geçtiğimiz hafta altın fiyatları yüksek seviyelerle haftayı kapatırken, bu hafta altın fiyatlarına rüzgar tersine döndü. Dün güne yukarı yönlü başlayan altın gün içinde değer kaybederek düşüşe geçti. Altın hafta sonunun ilk gününe de değer kayıpları ile başladı. İşte güncel altın fiyatları...

Tahıl Koridoru ile 1,7 milyon ton yük taşındı! Buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tahıl Koridoru Anlaşması çerçevesinde ilk bir ayda, 1 milyon 680 bin 396 ton yük taşınırken, bu yükün yüzde 23'ü Türkiye'ye getirildi. Peki hangi ürünler taşındı? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada kaç lira oldu? İşte 4 Eylül 2022 buğday ve arpa fiyat listesi...

Altında rüzgar tersine döndü! Son dakika altın fiyatları!

Dün 2 bin doları geçen altının onsu güne 1979 dolarla başladı. Antalya zirvesi sonrasında ise altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları başta olmak üzere piyasalar hareketlendi. Son dakika altın fiyatları...

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Cemre Kemer Arnavutköy'deki yeni evine taşındı!

Hepsi Grubu solistlerinden Cemre Kemer, Arnavutköy'deki yeni evine taşındı. Kemer, sosyal medyadan yeni evinin görüntülerini paylaştı.

Tolga Mendi ve Damla Can aynı eve taşındı!

Oyuncu Tolga Mendi, 8 aydır birlikte olduğu Survivor yarışmacısı Damla Can ile aynı eve taşındı. 

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Iğdır ve Kars'ta arazi toplulaştırma kararı!

Iğdır ve Kars'ta bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Derya Baykal 26 yıllık evinden taşındı!

Uzun zamandır ekranlardan uzak duran Derya Baykal 26 yıldır yaşadığı evden taşındı. Baykal, bu sabah yeni evinin manzarasını Instagram sayfasında paylaştı.

Kilyos’taki imar değişikliği Meclis gündemine taşındı!

Sarıyer Kilyos’taki arazinin imarının ‘turizme’ çevrilip inşaat alanının 5 kat artırılarak 24 bin metrekareye çıkarılması Meclis gündemine taşındı.

Taksim 360'ta satış ofisi dijitale taşındı!

Türkiye'nin kamu-özel sektör iş birliği tarafından düzenlenen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360, ezber bozdu. Taksim360 projesinde satış ofisleri Dijitale taşındı.

Er-Rızk Camii taşındı mı Haberi

Er-Rızk Camii taşındı mı

Ilısu Barajı altında kalacak olan Batman'ın Hasankeyf'te yer alan 610 yıllık tarihi Er-Rızk Camii'nin Hasankeyf Yeni Kültürel Park Alanı'na taşıma işlemi başladı. Tarihi cami tekerler üzerinde yeni yerine taşınıyor.

Sputnik News'te yer alan habere göre; dört bölüm halinde taşınacak Er-Rızk Camii'nin 1.700 ton ağırlığındaki ilk bölümü 256 tekerlekli SPMT aracına yüklendi.

Araca yüklenen Er-Rızk Camii'nin ana gövdesi, Dicle Nehri üzerinde inşa edilen 12 kutu menfezden meydana gelen köprü üzerinden geçirilerek Hasankeyf Kültürel Park Alanı'ndaki yeni yerine konulacak.

Er-Rızk Camisi'nin ardından yapının harim duvarı, taç kapı ve giriş bölümü de...