17 / 05 / 2024

Er Şems Enerji Sistemleri İnşaat kimin

Er Şems Enerji Sistemleri İnşaat kimin

Er Şems Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Hakkı Erzurum imzasıyla bugün kuruldu.

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Elektrik faturaları bu ay kabarık gelecek

Elektrik fiyatlarına zam geldi. Artan maliyetlere nedeniyle birçok ürün zamlanıyor. Bu çerçevede enerji fiyatlarına da zam geldi. 1 Temmuz itibarıyla elektriğe yüzde 50'ye yakın bir zam gelmişti. Böylece faturalar bu ay kabarık gelecek. İşte tüm detaylar...

Fransa'dan geri adım! Enerji Şartı Anlaşması'ndan çekiliyor!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, enerji sektörü ve ticaretinde sınır ötesi işbirliğine çerçeve sağlayan Enerji Şartı Anlaşması'ndan çekilme kararı aldığını açıkladı.

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erşan Adıman tarafından kuruldu.

Enerji fiyatları salgına bağlı olarak azaldı!

Merkez Bankası Mart Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporu'nda, "Enerji fiyatları, Türk lirasındaki değer kaybına karşın, salgın hastalığa bağlı olarak uluslararası petrol fiyatlarındaki sert düşüşle önemli oranda azaldı." ifadesine yer verildi.

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Ölçer tarafından kuruldu. 

Hakan Özelmacıklı: Enerji Kimlik Belgesi'nde süre uzatılmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Binalarımızın yüzde 5’inde enerji kimlik belgesi var. Eğer süre uzatması olmaz ise gayrimenkul piyasası kilitlenir, alım-satım ve kiralama işlemleri yapılamaz'' şeklinde konuştu.

Kamu binaları için enerji tasarrufu genelgesi!

Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu İle İlgili Genelge Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; yıllık toplam enerji tüketimi 250 ton eşdeğer petrol veya toplam inşaat alanı 10 bin metrekarenin üzerinde bulunan kamu binalarında 2023 sonuna kadar asgari yüzde 15 enerji tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

Oda Enerji Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Oda Enerji Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Özgür Hacıer  tarafından kuruldu. 

Eyüpoğlu Orman Ürünleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüpoğlu Orman Ürünleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Koçer tarafından kuruldu. 

Nas Proje İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Proje İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Er tarafından kuruldu.

Er Şems Enerji Sistemleri İnşaat kimin Haberi

Er Şems Enerji Sistemleri İnşaat kimin


Er Şems Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile  Hakkı Erzurum imzasıyla bugün kuruldu. 


Er Şems Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ŞİRKETİN AMAÇ VE KONUSU: MADDE 3- Şirketin amaç ve konısı başlıca şunlardır. A-) ENERJİ SİTEMLERİ 1- Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan (EPDK) 1elektrik üretim ve dağıtım lisansları kapsamındaki; ayrıca  Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Elektrik Enerjisi Üretimi Amaçlı Kullanımına İlişkin Kanun ile 6446 sayılı ElektrikPiyasası Kanunu ve elektrik piyasası ile ilgili diğer tüm mevzuatlar kapsamındaki her türlü belgeleri alarak ilgili kanun yönetmelik ve EPDK kararlarına uygun olarak edineceği müşterilerinin ( toptan satış şirketleri perakende satış şirketleri-lisanslı dağıtım şirketleri ve serbest tüketiciler ) elektrik , buhar ve ısı ihtiyaçlarını karşılamak üzere proje...