06 / 05 / 2024

era avrupa ofis projeleri

era avrupa ofis projeleri

Ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam eden ERA Gayrimenkul, iki yıl içinde Avrupa’daki ofis tutundurma oranlarını yakaladı. Avrupa’da yüzde 95 olan oran, Türkiye’de 70 olarak gerçekleşti.

Avrupakent GYO'dan dev satın alma: Avrupa Konutları Esentepe'den 14 adet dükkan ile 2 adet ofis alındı!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Esentepe'den 13 adet asma katlı depolu dükkan, 2 adet ofis ile 1 adet depolu dükkan satın aldı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Saklıvadi'yle 235 konut, 222 ofis geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi projesiyle 235 konut, 222 ofis ve 5 ticari ünite inşa edecek.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

Invest Vadikoru'ya Avrupa'dan "En iyi Ofis Mimarisi" ödülü!

İstanbul Ayazağa’da Invest İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Vadikoru’nun ofis blokları dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan International Property Awards 2017-2018’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da ödüle layık görüldü.

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

ERA Gayrimenkul Didim'de ofis açtı!

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Aydın'ın Didim ilçesinde yeni şube açtı. ERA, Ege Bölgesi’ndeki ofis sayısını 10'a çıkardı.

ERA Gayrimenkul 30 yeni ofis açacak!

2012 yılından itibaren de Türkiye pazarında faaliyet gösteren Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

ERA Türkiye 2017 yılında 30 yeni ofis hedefliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 hedefini 30 yeni ofis olarak belirledi. Sektörünün en genç firması olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul’ün Türkiye’deki ofis tutundurma oranı ise yüzde 74 olarak açıklandı.

Başarır İnşaat bu yıl Anadolu'da konut Avrupa yakasında ofis inşa edecek!

Başarır İnşaat, Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşümle proje gerçekleştirecek, Avrupa yakasına da Zeytinburnu’da ofis projesi ile geçecek.

ERA Gayrimenkul, 3 ayda 12 ofis açtı!

Girişimci adaylarına az sermaye ile kendi işlerine sahip olma fırsatı tanıyan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ağustos ayından bu yana 12 yeni franchise'ı daha bünyesine katarak ofis sayısını 45’e yükseltti.

Avrupa Konutları Ataköy ofis fiyatları!

Avrupa Konutları Ataköy ofis fiyatları 2 milyon 334 bin liradan başlayarak değişiyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde teslimleri 2016 yılının son çeyreğinde teslim ediliyor...

era avrupa ofis projeleri Haberi

era avrupa ofis projeleri


Ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam eden ERA Gayrimenkul, iki yıl içinde Avrupa’daki ofis tutundurma oranlarını yakaladı. Avrupa’da yüzde 95 olan oran, Türkiye’de 70 olarak gerçekleşti.


Türkiye’deki büyüme stratejisine bir biri ardına açtığı ofislerle devam eden ABD merkezli uluslararası gayrimenkul zinciri ERA Gayrimenkul, iki yıl içinde gösterdiği yüksek performans nedeniyle Avrupa’daki tutundurma oranlarına yaklaştı. Avrupa’da alanında lider konumunda bulunan ERA, yüzde 95 tutundurma oranına (ofis açma-kapama oranı) sahipken, ERA Türkiye’de bu oran yüzde 70 olarak gerçekleşti. Diğer markalarda bu oranın yüzde 25 civarında olduğuna dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan “Bizler de bu sistemi uygulayan ERA Türkiye ekibi olarak sektörün kanayan yarası olan konuda ikinci senesini yeni tamamlayan bir marka olarak iyi yönde ilerliyoruz. Bugüne kadar...