16 / 05 / 2024

era bayi

era bayi

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, bayi ağına eklediği yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı.

Türkiye Petrolleri bu yıl 86 yeni bayi açacak!

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ (TP) Genel Müdürü Mutlu Gül, LPG sektöründe faaliyet lisansı aldıklarını belirtti. "364 olan mevcut bayi sayımızı, bu yıl sonuna kadar 86 yeni bayiyle 450'ye çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Eraş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraş Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özcan Yıldız ve Oğuzhan Yıldız ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Çavuşpaşa Caddesi, Öner Sokak'ta kuruldu.

ERA Gayrimenkul, 2015'i işbirlikleriyle kapatıyor!

ERA; eğitim, seminer gibi sosyal sorumluluk faaliyetlerinin yanı sıra altyapı ve teknoloji alanında gerçekleştirdiği atılımlarla da adından söz ettiriyor. ERA Türkiye, geçtiğimiz günlerde ‘Microsoft’ ve ‘Findeks’le devrim niteliğinde anlaşmalara imza attı

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

ERA'dan Antalya’da yatırımcı adaylarına ücretsiz seminer!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Gayrimenkul Yatırım Danışmanı ERA; Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra şimdi de Antalya’da ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor.

ERA Gayrimenkul, Microsoft ile işbirliği yaptı!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, teknoloji devi Microsoft ile devrim niteliğinde bir işbirliğine imza attı.

ERA Gayrimenkul ile Findeks işbirliği yaptı!

ERA, TEAMERA bünyesinde gayrimenkul danışmanları ve broker’ları ile gerçekleştirdiği organizasyonda, Findeks ile olan işbirliğini duyurdu Artık gayrimenkul satış ve kiralamalarında, alıcının borcuna sadık bir insan olup olmadığı anlaşılacak.

ERA TeamERA etkinliği 9 Aralık'ta gerçekleşecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, ‘Liderliğe Giden Yolda, Bütün Takım Bir Arada’ sloganı gayrimenkul danışmanlarını bir araya topluyor.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

ERA, Ankara'da gayrimenkul danışmanlığı semineri verecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, Türkiye’de büyümesine yatırımcılarına verdiği ücretsiz eğitim ve seminerlerle devam ediyor.

ERA Gayrimenkul Kıbrıs'ta ofis açtı!

Türk yatırımcıların düşük konut fiyatları ve yüksek kira getirişi nedeniyle yurtdışında konut yatırımlarında KKTC'ye öncelik vermesi ERA'yı Kıbrıs'da ofis açmaya yöneltti.

Türk yatırımcının ilgisi ERA'ya Kıbrıs'ta ofis açtırdı!

Türk yatırımcıların düşük konut fiyatları ve yüksek kira getirisi nedeniyle yurtdışında konut yatırımlarında KKTC’ye öncelik vermesi ERA’yı Kıbrıs’da ofis açmaya yöneltti.

Era Gayrimenkul KKTC'de ilk yurtışı ofisini açtı!

Gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Broker’larını bir araya getirdiği KKTC’de ilk yurtdışı ofisini de açtı.

era bayi Haberi

era bayi

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, Fenerbahçe’de hayata geçirdiği en yeni ofisi ERA Platin ile 2014 hedeflerini gerçekleştirme yolunda hızla ilerliyor.  Güçlü bayi ağına farklı bölgelerden yeni ofisler ekleyerek büyüyen ERA Türkiye, gayrimenkul danışmanlığında öncülüğünü sürdürüyor. 


Yabancı yatırımcılar için Almanca ve İngilizce hizmet sunuyoruz

Başarısını dünyanın dört bir yanında kanıtlamış, bir yapının içinde olmanın gururunu taşıdığını ifade eden Fenerbahçe ofisi ERA Platin Broker’ı Nazlı Biriciktan, “Turizm ve organizasyon sektöründeki geçmişimizin ardından, kendi işimizin sahibi olma hayaliyle yola çıkarak gayrimenkul danışmanlığına yöneldik. 3 sene önce hizmet vermeye başladığımız ofisimizi, şuanda bulunduğumuz Fenerbahçe Kalamış Caddesi’ne taşıyarak ERA Türkiye ailesine katıldık. ERA Platin Brokerlarımızdan Onur Biriciktan’ın Marmara Üniversitesi Almanca Öğretmenliği, benim de Marmara Üniversitesi İşletme mezunu olmamız bize sektörde başka bir...