25 / 05 / 2024

era beton zemin retroplate çalışması

era beton zemin retroplate çalışması

Endüstriyel zemin kaplaması konusunda faaliyet gösteren Era, pazara yeni sunduğu Retroplate sistemiyle beton zeminlere granit dayanıklılığı kazandırmayı amaçlıyor. Bu sistem 20-30 senelik yapılardaki beton zeminlere fonksiyonellik katacak..

Kadıköy'de 3 yılda 2 bin 311 bina test edildi!

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı’nda son üç yılda 2 bin 311 binanın beton kalitesi test edildi. Beton Zemin Laboratuvarı, Zemin, Kentsel Yenileme Bürosu ve Yeni İnşaatlardan Alınan Taze Beton Alım Birimi olmak üzere üç farklı aşamada testlerini yapıyor.

Ünye Yeni Pazar alanı projesi tam gaz!

Ünye Yeni Pazar alanı projesini çalışmaları devam ediyor. Çelik konstrüksiyon ayaklarının temeli atılırken, yarın ise beton zemin uygulaması başlayacak.

Beykoz Küçüksu Deresi kenarındaki kapalı pazar alanı ne oldu?

Beykoz Küçüksu Deresi kenarında yapımı süren kapalı pazar alanının beton zemini ve çelik direkleri söküldü. Mustafa Yılmaz isimli pazarcı, Pazar yerindeki beton zemin ve direklerin sökülüp tekrar dikilmesine bir anlam veremediklerini belirtti.

Yüksek performanslı zeminlerde Baumit zemin sistemleri!

Baumit’in zemin sistemleri ürün grubunda bulunan Zemin Şapları, Kendinden Yayılan Zemin Şapları ve Hazır Beton ürünleri standardize edilmiş ürün kaliteleri ile her türlü zemine hızlı uygulama ve yüksek performans avantajı sunuyor.

Nazilli Dereköy Çayı'nda çevre düzenlemesi yapıldı!

DSİ tarafından Dereköy Çayı'nın ıslah edilerek su akacak kısmında beton zemin ve kenar duvarları, çayın iki tarafında bulunan mevcut yolarda çevre düzenlemesi yapıldı.

Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin zemin yenileme çalışması başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

Çorum’da 869 riskli yapı var!

Çorum’da 9 adet Yapı Denetim Firması ve Bakanlığın akredite ettiği 3 adet özel ve 1 adet te Hitit Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren beton, zemin ve yapı malzemesi laboratuvarı bulunuyor.

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı tescillendi!

Kadıköy Belediyesi Beton Zemin Laboratuvarı Türk Patent Enstitüsü tarafından Marka Tescil Belgesi aldı. Böylece Beton Zemin Laboratuvarı markalaşmış oldu. Laboratuvar bu güne kadar vatandaşa ait 1700 binanın beton karot numunesine basınç dayanım testi yap

Era, beton zemine granit dayanıklılığı getiren ürün tasarladı!

Endüstriyel zemin kaplaması konusunda faaliyet gösteren Era, pazara yeni sunduğu Retroplate sistemiyle beton zeminlere granit dayanıklılığı kazandırmayı amaçlıyor. Bu sistem 20-30 senelik yapılardaki beton zeminlere fonksiyonellik katacak..

Ordu Ünye'deki havaalanı fındık harmanı oldu!

Ordu'da 1987 yılında yapımına başlanan ancak tamamlanamayan havaalanı pisti, fındık harmanı oldu. Bin 800 metre uzunluğa, 30 metre genişliğe sahip pistte üreticiler fındığı kısa sürede beton zemin üzerinde kurutabiliyor...

Urtim, 3. köprünün beton kalıpları için çalışmalara başladı!

Azerbaycan Haydar Aliyev Havalimanı'nın beton kalıplarını üreten Urtim, İstanbul yapılacak 3. köprünün beton kalıpları için çalışmalara başladı...

DekoPro dekoratif zemin karoları desen ve renk değiştiriyor!

DekoPro dekoratif zemin karoları; restoranlar, çocuk yuvaları, eğlence alanları gibi mekanların ve yaratıcılıkta sınır tanımayan mimarların tercihi oluyor…

MFG Zemin Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MFG Zemin Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fethi Sakoşar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu

era beton zemin retroplate çalışması Haberi

era beton zemin retroplate çalışması

Endüstriyel zemin kaplaması konusunda faaliyet gösteren Era, pazara yeni sunduğu Retroplate sistemiyle beton zeminlere granit dayanıklılığı kazandırmayı amaçlıyor. Era'dan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Pazara yeni olarak sunduğumuz Retroplate sistemi, betonu yoğunlaştırma ve özel elmas silim makineleri ile silerek parlatma esasına dayanıyor. Bu sistem eski veya yeni tüm betonları granit kadar güzel ve dayanıklı hale getiriyor. Retroplate uygulanmış beton zeminler üzerindeki yoğun trafikten aşınmıyor ve retroplate sistem ile betonlara istenilen parlaklık verilebiliyor. Ağırlıkı lı olarak endüstriyel zeminlerde kullanılan Retroplate sistemi, son dönemlerde eğitim kurumlarında, AVM, mağazalar gibi ticari alanlarda, showroomlarda, mimarların tercihi oluyor. Epoksi, poliüretan, seramik, granit gibi zemin kaplamalarını yerine hem doğal oluşu hem de düşük maliyeti sebebiyle tüm dünyada yaygın olarak kullanılmaya başlanan bu sistem sayesinde 20-30...