04 / 05 / 2024

era gayrimenkul dnaışmanlığı semineri izmir 3 aralık 2015

era gayrimenkul dnaışmanlığı semineri izmir 3 aralık 2015

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Era Meta Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yapraklı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığı üniversite mezunlarının yeni gözdesi!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, "Üniversite ve yüksek lisans mezunu birçok girişimci, Gayrimenkul Danışmanlığı sektörüne yöneliyor." dedi.

ERA Gayrimenkul Brokerları Kıbrıs’ta buluşacak!

Türkiye'de 2012 yılından bu yana faaliyetlerine devam eden, ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, bu yıl 3. sü yapılan ‘ERA Broker Kampı CampERA’ Kıbrıs’ta brokerları ağırlayacak...

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

ERA Gayrimenkul Didim'de ofis açtı!

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Aydın'ın Didim ilçesinde yeni şube açtı. ERA, Ege Bölgesi’ndeki ofis sayısını 10'a çıkardı.

ERA Türkiye'den MEB onaylı gayrimenkul danışmanlığı sertifikası!

Uluslararası gayrimenkul markaları arasında MEB Onaylı Gayrimenkul Danışmanlığı eğitimi veren tek marka ERA Gayrimenkul Türkiye, 2014 yılından bu yana gayrimenkul danışmanlığı eğitimi veriyor.

ERA Gayrimenkul, 3 ayda 12 ofis açtı!

Girişimci adaylarına az sermaye ile kendi işlerine sahip olma fırsatı tanıyan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ağustos ayından bu yana 12 yeni franchise'ı daha bünyesine katarak ofis sayısını 45’e yükseltti.

ERA, gayrimenkul franchise sistemini anlattı!

Bayim Olur musun Fuarı'nda ERA Gayrimenkul Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

ERA Gayrimenkul Türkiye 6 yeni ofis açtı!

Gayrimenkul danışmanlık sektörünün öncülerinden ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke gündemini etkileyen gergin ve üzücü süreçte bile hız kesmediği büyüme stratejisi doğrultusunda bünyesine 6 yeni franchise ofisi daha ekledi.

Era Gayrimenkul KKTC'de ilk yurtışı ofisini açtı!

Gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Broker’larını bir araya getirdiği KKTC’de ilk yurtdışı ofisini de açtı.

ERA Gayrimenkul ilk mezunlarını verdi!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki markalar içerisinde Milli eğitim Bakanlığı’ndan (MEB)‘gayrimenkul danışmanlığı’ sertifikası vermeye başlayan ilk firma olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’ndan ilk mezunlarını verdi.

ERA Gayrimenkul'ün iş garantili kursu ilk mezunlarını verdi!

Gayrimenkul danışmanlığı sektöründeki markalar içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB)‘gayrimenkul danışmanlığı’ sertifikası vermeye başlayan ilk firma olan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’ndan ilk mezunlarını verdi.

Kıbrıs'ta gayrimenkul danışmanlığı şirketi açıldı!

Nitelikli gayrimenkul danışmanlığı' felsefesiyle emlak sektöründe dünyaya hızla yayılan ABD kökenli ERA Real Estate Kıbrıs'ın bütününe Era H&B Real Estate şirketi ile hizmet vermeye başladı.

era gayrimenkul dnaışmanlığı semineri izmir 3 aralık 2015 Haberi

era gayrimenkul dnaışmanlığı semineri izmir 3 aralık 2015

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitim ve seminerlerine ‘Kendi İşine Sahip Olmaya Hazır Mısın?’ sloganıyla İzmir’de devam ediyor. İzmir’in konut alanındaki potansiyelini gözler önüne sermek ve Gayrimenkul Danışmanlığı sektörünü anlatmak üzere 3 Aralık Perşembe günü Hilton Otel’de sektör ilgilileriyle bir araya gelecek olan ERA Gayrimenkul, sektörün yatırımcılar için avantajlarını anlatacak. 


Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak. 


ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye’nin ilk gayrimenkul akademisi ‘ERA Akademi’de de eğitim hizmetlerini sürdürüyor. Sektörde bir ilk olan ‘ERA Clinic’ ve ‘ERA Coaching’ hizmetlerinin de dahil olduğu bu güçlü eğitim modeli ile ofislerinin karşılaşabileceği sorunlar ile ilgili çözüm üretiliyor. 

Her türlü ekonomik değişikliğe karşı gelişimi artırmak ve ‘Kaliteli Yatırım Danışmanlığı’ algısını oluşturmak için eğitime büyük önem veren...