02 / 05 / 2024

era gayrimenkul ile findeks

era gayrimenkul ile findeks

ERA, TEAMERA bünyesinde gayrimenkul danışmanları ve broker’ları ile gerçekleştirdiği organizasyonda, Findeks ile olan işbirliğini duyurdu Artık gayrimenkul satış ve kiralamalarında, alıcının borcuna sadık bir insan olup olmadığı anlaşılacak.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Anadolu Grubu'ndan AND Gayrimenkul ile ortak markalı konut projeleri!

Gayrimenkul, perakende, içecek, tarım, enerji, sanayi ve otomotiv alanlarında olmak üzere toplamda 105 markayı bünyesinde tutan Anadolu Grubu, yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Özhan Atalay, GittiBu ile bir ilke imza attı!

Era Gayrimenkul ve Century 21 Genel müdürlüklerini yapmış olan Özhan Atalay, gayrimenkul danışmanlarının amatörce kredi kartın ile işlem bedeli almalarını sağlayacak bir sistem kurarak sektörde bir ilke imza attı.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Girişimciler ERA seminerlerinde buluştu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, küçük bir sermeye ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler ile “Sattıkça Özgürleşirsin” seminerinde bir araya geldi...

ERA Gayrimenkul ilk altı ayda yüzde 20 büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchising Kanal Direktörü Kadir Tümen, ERA Gayrimenkul Türkiye’nin büyümesini ve gelişimini değerlendirdi. Tümen, ilk altı ayda yüzde 20 büyüdüklerini söyledi.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

Rusya’dan gayrimenkul ile yatırım çekebiliriz!

TYDTA Başkanı Arda Ermut, "Rusya’dan gayrimenkul ve fonlar ile finansın değişik alanlarında yatırım çekebiliriz" dedi...

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İstanbul, Ankara ve İzmir’de girişimcilerle bir araya geldi. ERA Gayrimenkul, gayrimenkulde girişimciliğin şifrelerini paylaştı.

era gayrimenkul ile findeks Haberi

era gayrimenkul ile findeks

ERA Gayrimenkul, TEAMERA bünyesinde gerçekleştirdiği organizasyonda, Findeks işbirliğini duyurdu. Sektörde bir ilk olan Findeks işbirliği ile ilk defa kiracı ve alıcının kredi notları satım ve kiralamayı gerçekleştiren tarafla paylaşılacak. Kredi notları, risk raporu ve çek raporu gibi önemli ürünlere sahip olan Findeks’in sağladığı avantajlardan en büyüğü, alıcı ve kiracının bundan önce tüm borçlarını düzenli ödeyip ödemediği bilgisini, onayı olduğu takdirde karşı tarafla paylaşıyor olması.

 

1-1.900 arasında değişen kredi notları, karşıdaki kişinin borcunu nasıl ödeyeceğini görebilmeyi sağlarken, kişinin borcuna sadık bir insan olup olmadığı da ortaya çıkıyor.


Organizasyonda konuşan ve konuya ilişkin bilgi veren ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “Sektörümüzde en önemli problem güven. Güvenin olmadığı bir sektördeyiz. Hala gayrimenkul işlemlerinin yüzde 70’i sahibinden yapılıyor. Yabancı olsun Türk olsun, gayrimenkul...