04 / 05 / 2024

ERA Gayrimenkul ne kadar büyüdü

ERA Gayrimenkul ne kadar büyüdü

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017'yi 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık ederek kapattı. 

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Lıne Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şengül tarafından kuruldu.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Kemankeş gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Kemankeş gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Etiler gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Etiler'in değeri ne kadar?

D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar?

KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi'ni gerçekleştirdi. Peki KİPTAŞ'ın 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde hangi gayrimenkul ne kadara satıldı? İşte ayrıntılar...

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Doğuş Center Etiler 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Etiler" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş Center Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Doğuş Center Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

Rusların Türk gayrimenkulüne olan ilgisi artıyor!

Rusların yabancı gayrimenkul alım coğrafyası değişmeye başladı. Rusların İspanya’ya olan yüksek ilgisi azalırken, TL'deki değer kaybı, küçük bütçeli alıcıları Türkiye’ye yönlendiriyor...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Bu yıl gayrimenkul alanlar 2020'de kazanacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Can Özatay, ülkemizde gayrimenkul yatırımının her zaman güvenli liman olduğunu ve emlak sektörünün 2019 yıl sonunda eski cazibesine döneceğini söyledi.

ERA Gayrimenkul ne kadar büyüdü Haberi

ERA Gayrimenkul ne kadar büyüdü


Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi olan ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı beklentilerini paylaşmak için bugün Ortaköy The House Cafe'de basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, Era Gayrimenkul Genel Müdürü Özhan Atalay ve Era Gayrimenkul İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Gürkan Akkuş katıldı. 2017'de Türkiye ve KKTC genelinde 1,2 milyar TL’lik satışa aracılık eden ERA Gayrimenkul Türkiye’nin 2018 yılı hedefi ise ofis bazında yüzde 50 büyümek.  

2017 yılında pazar payını da iki kat artıran ERA Gayrimenkul Türkiye, gayrimenkul danışmanı sayısını 95’ten 186’ya çıkardı. Broker sayısında yüzde 35, idari ofis kadrosu sayısında ise yüzde 90’ın üzerinde büyüme göstererek 2017 yılında kurumsal gayrimenkul danışmanlık firmaları arasında en fazla büyüyen...