02 / 05 / 2024

ERA Gayrimenkul sattığı ofis sayısı

ERA Gayrimenkul sattığı ofis sayısı

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye’deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. ERA, Türkiye’de 46 ofis sattı. Beylikdüzü'nde faaliyete geçen ERA, aynı zamanda Çanakkale’de de ‘Kale’ ofisiyle gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Otomobil Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de İbrahim Ertuğrul tarafından kuruldu.

Aykut Erdoğdu'nun 'sattım' dediği arsalar hala satılmadı!

CHP’li belediyeleri haraca bağladığını açıklayan CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun, seçim giderleri için eşine ait olan 9 gayrimenkulü sattığının da yalan olduğu öğrenildi. 

SGK 4 yılda bin 328 gayrimenkul sattı!

Alacakları için son 5 yılda toplam 305 bin gayrimenkulü haczeden SGK, 68 milyar TL'lik alacaklarının peşine düştü.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Portekiz'de Avrupalı yatırımcı ile buluştu!

Portekiz'de yapılan ve 17 ülkenin master franchise‘lerinin katıldığı Era Real Estate Avrupa Kongresi’nin yıldızı ERA Türkiye oldu...

Bu yıl gayrimenkul alanlar 2020'de kazanacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Can Özatay, ülkemizde gayrimenkul yatırımının her zaman güvenli liman olduğunu ve emlak sektörünün 2019 yıl sonunda eski cazibesine döneceğini söyledi.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Deniz GYO Hoşdere'de 520 bin TL'ye gayrimenkul sattı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulünü 520 bin TL'ye sattı...

Deniz GYO Hoşdere'de 300 bin TL'ye gayrimenkul sattı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başakşehir Hoşdere'deki gayrimenkulünün F bloğunun içerisinde yer alan 46 nolu bağımsız bölümü KDV dahil 300 bin TL'ye sattı...

Trend GYO 2018'de 46i6 milyon TL'lik gayrimenkul sattı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında 46 milyon 607 bin 387,99 TL +KDV değerinde gayrimenkul sattı...

72 ilde 100 milyon liralık gayrimenkul sattıran gayrimenkul girişimi!

Gayrimenkul girişimi olarak 2015 yılında ortaya çıkan Tapucom, bugüne kadar 72 şehirde 100 milyon liralık satışa aracılık ettiğini bildirdi.

Girişimciler ERA seminerlerinde buluştu!

ERA Gayrimenkul Türkiye, küçük bir sermeye ile kendi işinin patronu olmak isteyen girişimciler ile “Sattıkça Özgürleşirsin” seminerinde bir araya geldi...

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

İzmir Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimi 26 Temmuz'da!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, sektörün hizmet kalitesini artırmak için seminer ve eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

ERA Gayrimenkul sattığı ofis sayısı Haberi

ERA Gayrimenkul sattığı ofis sayısı

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye’deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 46 ofis satan ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘Vizyon Ofis’le Beylikdüzü, ‘Kale Ofis’le de Çanakkale bölgesine hizmet verecek.


Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye, pazar girdiği iki yıl içerisinde agresif büyüme stratejisini sürdürüyor. İstanbul’da birbiri ardına ofis açan ERA, Anadolu’da da büyüme stratejisi doğrultusunda zincirleşmeye devam ediyor. ‘Vizyon’ ile Beylikdüzü bölgesinde faaliyete geçen ERA, eş zamanlı olarak Çanakkale’de de ‘Kale’ ofisiyle gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek. Beylikdüzü ve Çanakkale’deki ofislerle beraber ERA Türkiye’nin bugüne kadar sattığı ofis sayısı 46’ya ulaştı. 


Franchise yoluyla ülke çapında büyüyor

Ekonominin lokomotifi konumundaki gayrimenkul sektöründe nitelikli danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, ülke çapında franchise ağına yeni üyeler kazandırmayı sürdürüyor. ‘ERA Vizyon’, otomotiv konusunda kazandıkları deneyim ve birikimi...