03 / 05 / 2024

era izmir semineri 3 aralık

era izmir semineri 3 aralık

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

İZODER İzmir'de Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri düzenliyor!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü olarak bilinen İZODER İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle İzmir’de ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Semineri’ düzenliyor. 

TeamERA, Antalya'da eğitim semineri verecek!

Eğitim seminerlerine aralıksız devam eden ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir ve Ankara'dan sonra şimdi de Antalya'da seminer verecek. TeamEra Antalya semineri 14 Şubat'ta..

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

ERA, İzmir'de ücretsiz seminer verecek!

ERA 3 Aralık’ta İzmir’de ‘Gayrimenkul Danışmanlığı ve Franchise’ konusunda seminer vermeye hazırlanıyor. Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak.

ERA, Ankara'da gayrimenkul danışmanlığı semineri verecek!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul yatırım danışmanı ERA, Türkiye’de büyümesine yatırımcılarına verdiği ücretsiz eğitim ve seminerlerle devam ediyor.

ERA Türkiye girişimcilik semineri düzenleyecek!

35 ülkede hizmet veren global bir gayrimenkul markası olan ERA 26 Ağustos 15 Çarşamba günü ERA Akademide düzenleyeceği seminer ile nitelikli ofis ağını büyütecek.

ERA Gayrimenkul İzmir'de tapu ve hukuk eğitimi verdi!

ERA, Türkiye’de büyümesine yatırımcılarına verdiği eğitim desteğiyle de devam ediyor. Çıkarma yaptığı İzmir’de, ‘tapu ve hukuk’ eğitimi veren ERA, bölgedeki yatırım potansiyeline de dikkat çekti.

ERA İzmir'deki 4.ofisinin açılışını gerçekleştirdi!

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı.

ERA Gayrimenkul, İzmir’deki dördüncü ofisini açtı!

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesine uygun olarak kapılarını açtı. Böylece ERA’nın ofis sayısı 37’ye ulaştı.

ERA Türkiye'nin Bursa kentsel dönüşüm semineri 21 Nisan'da!

ERA Türkiye'nin şehrin gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarının masaya yatırılacağı ‘Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri’ 21 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

era izmir semineri 3 aralık Haberi

era izmir semineri 3 aralık

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitim ve seminerlerine ‘Kendi İşine Sahip Olmaya Hazır Mısın?’ sloganıyla İzmir’de devam ediyor. İzmir’in konut alanındaki potansiyelini gözler önüne sermek ve Gayrimenkul Danışmanlığı sektörünü anlatmak üzere 3 Aralık Perşembe günü Hilton Otel’de sektör ilgilileriyle bir araya gelecek olan ERA Gayrimenkul, sektörün yatırımcılar için avantajlarını anlatacak. 


Ücretsiz olarak verilecek ve 19:00’da başlayacak olan seminere kayıt yaptıranlar aynı zamanda ‘DISC Kişilik Envanteri’nin de sahibi olacak. 


ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye’nin ilk gayrimenkul akademisi ‘ERA Akademi’de de eğitim hizmetlerini sürdürüyor. Sektörde bir ilk olan ‘ERA Clinic’ ve ‘ERA Coaching’ hizmetlerinin de dahil olduğu bu güçlü eğitim modeli ile ofislerinin karşılaşabileceği sorunlar ile ilgili çözüm üretiliyor. 

Her türlü ekonomik değişikliğe karşı gelişimi artırmak ve ‘Kaliteli Yatırım Danışmanlığı’ algısını oluşturmak için eğitime büyük önem veren...