29 / 04 / 2024

ERA KAYA ofisi

ERA KAYA ofisi

ERA Türkiye ofislerinden ERA KAYA, en çok işlem yapan ofis olarak Kurtköy-Pendik bölgesinde dikkat çekiyor. ERA KAYA ofisi, Kurtköy-Pendik bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini sürdürüyor.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

Nidapark Kayaşehir satış ofisi!

Nidapark Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de hayata geçiriliyor.

Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi!

Dükkan ve ofislerden meydana gelen Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Kayaşehir'de Yeni Şehir Parkı'nın içerisinde yapılacak. Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nidakule Kayaşehir satış ofisi!

Nidakule Kayaşehir projesi ön satışa sunuldu. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan projede 60 ay sıfır imkanı bulunuyor...

Park Mavera 3 Kayaşehir satış ofisi!

Park Mavera 3 Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Park Mavera 3'te metrekare fiyatı 4 bin 250 TL'den başlıyor...

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir satış ofisi!

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nidapark Kayaşehir fiyatları 518 bin TL'den başlıyor...

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Nidapark Kayaşehir de Mannequin Challenge akımına katıldı!

Ünlü isimler, futbol kulüpleri ve hemen her sektörden çeşitli markaların katıldığı sosyal medyanın yeni trendi haline gelen hareketsiz video konsepti 'Mannequin Challenge', Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir satış ofisi çalışanlarını ve ziyaretçilerini de dondurdu.

Nidapark Kayaşehir'in satış ofisi tamamlandı!

İç mimari projesi Gönye Proje Tasarım imzasını taşıyan Nidapark Kayaşehir Satış Ofisi, Başakşehir’deki dört etaplı konut projesinin ana tasarım kararlarıyla uyumlu kurgusu ve ziyaretçilerini ağırladığı modern, seçkin ve konforlu atmosferiyle dikkat çekiyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye 6 yeni ofis açtı!

Gayrimenkul danışmanlık sektörünün öncülerinden ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke gündemini etkileyen gergin ve üzücü süreçte bile hız kesmediği büyüme stratejisi doğrultusunda bünyesine 6 yeni franchise ofisi daha ekledi.

İmga Kurtköy projesi için ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı!

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

Manavgat’ta gayrimenkul yatırımı yüzde 300 kazandırıyor!

Antalya Bölgesi, gayrimenkul yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. ERA Manavgat Ofisi verilerine göre; bölgede gayrimenkule yapılan yatırımlar lokasyona göre yüzde 25 ile yüzde 300 arası değer kazandırıyor.

ERA KAYA ofisi Haberi

ERA KAYA ofisi

ERA Türkiye ofislerinden ERA KAYA, en çok işlem yapan ofis olarak Kurtköy-Pendik bölgesinde dikkat çekiyor.  ERA KAYA ofisi, Kurtköy-Pendik bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini sürdürüyor. 


Franchise ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam eden ERA Türkiye’nin ofisleri başarılı çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. ERA Türkiye Gayrimenkul danışmanlığının bir üyesi olarak en çok işlem yapan danışmanlarından biri olan ERA Kaya Gayrimenkul Danışmanı Ali Osman Şadoğlu, Kurtköy-Pendik bölgesinde gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmetlerine devam ediyor. 


İnşaat sektörünün içerisinde büyümüş ve bu konuda uzmanlaşmış bir gayrimenkul danışmanı olan Ali Osman Şadoğlu, 2003 yılından itibaren Kurtköy Bölgesinde satılık ve kiralık portföyleriyle tüm gayrimenkul ihtiyaçlarını karşılıyor. 2013 Eylül ayında Uluslararası ERA Markasına katılan  Ali Osman Şadoğlu, profesyonel hizmet anlayışını kurumsal bir yapıda müşterilerine güven ve şeffaf...