29 / 04 / 2024

ERA KAYA ofisleri

ERA KAYA ofisleri

ERA Türkiye ofislerinden ERA KAYA, en çok işlem yapan ofis olarak Kurtköy-Pendik bölgesinde dikkat çekiyor. ERA KAYA ofisi, Kurtköy-Pendik bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini sürdürüyor.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

Kayaşehir Nidakule Ofisleri fiyat bilgisi!

Nidakule Kayaşehir projesi A+ofis kulesi olarak yükseliyor. Projede vade farksız 60 ay taksitli olarak ödeme yapılabiliyor...

Nidakule Kayaşehir Ofisleri 60 ay sıfır faiz fırsatıyla!

Nidakule Kayaşehir projesi 26 katlı tek blok olarak planlandı. 60 aya sıfır vade farkıyla ödeme avantajı sunulan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta!

Nidakule Kayaşehir ofisleri ön satışta. 26 kat şeklinde yükselen Başakşehir Nidakule Kayaşehir projesinde fiyatlar metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Nidakule Kayaşehir ofis fiyatları!

Nidakule Kayaşehir ofis fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor. Ön satışa sunulan Nidakule Kayaşehir Ofisleri Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor.

ERA Gayrimenkul İzmir'de yeni ofisler açacak!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, İzmir'de gayrimenkul danışmanlığına talebin İstanbul'dan daha fazla olduğuna dikkat çekerek, İzmir'de 3 ofisleri bulunduğunu ve bu sayıyı yıl sonuna kadar 10'a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

ERA KAYA en çok işlem yapan ofis oldu!

ERA Türkiye ofislerinden ERA KAYA, en çok işlem yapan ofis olarak Kurtköy-Pendik bölgesinde dikkat çekiyor. ERA KAYA ofisi, Kurtköy-Pendik bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini sürdürüyor.

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi!

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi. Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yüksek eğitim standardı ve farklı bakış açısıyla yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor.

ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, bayi ağına eklediği yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Platin Fenerbahçe’de hizmete açıldı.

ERA Türkiye’nin başarılı ofisleri ticari gayrimenkul satışında uzmanlaşıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, ofislerine sağladığı uzmanlık eğitimleriyle bayilerini başarıya ulaştırıyor. ERA ailesinin ilk ofislerinden ERA Karma, gerçekleştirdiği ticari gayrimenkul satışları ile uzmanlaşıyor.

ERA Türkiye franchise ağına Sultangazi’deki yeni ofisi ERA Koç’u dahil etti!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor. ERA Türkiye’nin kısa zamanda hızla büyüyen franchise ağına, son olarak Sultangazi ERA Koç ofisi katıldı.

Bayramda nöbetçi satış ofisleri!

Kurban Bayramı 25-26-27 ve 28 Ekim sürecince devam edecek. Bayram süresinde hangi satış ofisleri, hangi gün açık haberimizde bulabilirsiniz...

ERA KAYA ofisleri Haberi

ERA KAYA ofisleri

ERA Türkiye ofislerinden ERA KAYA, en çok işlem yapan ofis olarak Kurtköy-Pendik bölgesinde dikkat çekiyor.  ERA KAYA ofisi, Kurtköy-Pendik bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini sürdürüyor. 


Franchise ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam eden ERA Türkiye’nin ofisleri başarılı çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. ERA Türkiye Gayrimenkul danışmanlığının bir üyesi olarak en çok işlem yapan danışmanlarından biri olan ERA Kaya Gayrimenkul Danışmanı Ali Osman Şadoğlu, Kurtköy-Pendik bölgesinde gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmetlerine devam ediyor. 


İnşaat sektörünün içerisinde büyümüş ve bu konuda uzmanlaşmış bir gayrimenkul danışmanı olan Ali Osman Şadoğlu, 2003 yılından itibaren Kurtköy Bölgesinde satılık ve kiralık portföyleriyle tüm gayrimenkul ihtiyaçlarını karşılıyor. 2013 Eylül ayında Uluslararası ERA Markasına katılan  Ali Osman Şadoğlu, profesyonel hizmet anlayışını kurumsal bir yapıda müşterilerine güven ve şeffaf...