29 / 04 / 2024

ERA KAYA pendik

ERA KAYA pendik

ERA Türkiye ofislerinden ERA KAYA, en çok işlem yapan ofis olarak Kurtköy-Pendik bölgesinde dikkat çekiyor. ERA KAYA ofisi, Kurtköy-Pendik bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini sürdürüyor.

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ümit Durmuşkaya tarafından kuruldu.

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Y Kaya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulletif Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi 28-30 Mart'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geleceği dev bir organizasyona daha imza atıyor. ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihlerinde Antalya Kaya Palazzo Otel’de gerçekleştirecek. 

Altun Kaya İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Kaya İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Altun ve Yahya Kaya ortaklığında kuruldu.

Kaya Kardeşler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Kardeşler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Kaya, Hikmet Kaya ve Nevzat Kaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Pendik, Velibaba Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.

11 soruda Pendik Korkmaz Kaya Life projesi!

Pendik Korkmaz Kaya Life projesinde daire fiyatları 229 bin TL’den başlıyor. İşte 11 soruda Pendik Korkmaz Kaya Life projesi detayları...

Pendik Sahil Karakolu inşaatı yükseliyor!

Pendik Sahil Parkı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında Şehit Polis Adil Gözalıcı Polis Karakolu yeniden inşa ediliyor. Karakol, Erol Kaya Caddesi üzerindeki eski yerinin 100 metre yakınında yükselmeye başladı.

ERA KAYA en çok işlem yapan ofis oldu!

ERA Türkiye ofislerinden ERA KAYA, en çok işlem yapan ofis olarak Kurtköy-Pendik bölgesinde dikkat çekiyor. ERA KAYA ofisi, Kurtköy-Pendik bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini sürdürüyor.

Era Türkiye'nin hedefi 3 yılda 200 şube!

Gayrimenkul danışmanlığı markası Era Türkiye, ofis ağına bir yenisini daha ekledi. Pendik Kurtköy ofisi ile şirket sayısı 22'ye ulaştı. Era Türkiye'nin hedefi 3 yılda 200 şube açmak...

ERA Gayrimenkul ofis sayısı 22'ye ulaştı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün güçlü markası ERA Türkiye ofis ağına bir yenisini daha ekledi. ERA ailesine eklenen İstanbul Pendik Kurtköy ofisi ile franchise ağına bağlanan ofis sayısı 22’ye ulaştı...

Efectis Era Avrasya 10. yılını kutladı!

Türkiye’nin ilk yangın dayanım laboratuvarı ve yangın güvenlik mühendisliği merkezi Efectis Era Avrasya’nın 10. yıl kutlama töreni The Green Park Pendik Hotel’de gerçekleşti...

ERA KAYA pendik Haberi

ERA KAYA pendik

ERA Türkiye ofislerinden ERA KAYA, en çok işlem yapan ofis olarak Kurtköy-Pendik bölgesinde dikkat çekiyor.  ERA KAYA ofisi, Kurtköy-Pendik bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesini sürdürüyor. 


Franchise ağına yeni üyeler kazandırmaya hız kesmeden devam eden ERA Türkiye’nin ofisleri başarılı çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. ERA Türkiye Gayrimenkul danışmanlığının bir üyesi olarak en çok işlem yapan danışmanlarından biri olan ERA Kaya Gayrimenkul Danışmanı Ali Osman Şadoğlu, Kurtköy-Pendik bölgesinde gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmetlerine devam ediyor. 


İnşaat sektörünün içerisinde büyümüş ve bu konuda uzmanlaşmış bir gayrimenkul danışmanı olan Ali Osman Şadoğlu, 2003 yılından itibaren Kurtköy Bölgesinde satılık ve kiralık portföyleriyle tüm gayrimenkul ihtiyaçlarını karşılıyor. 2013 Eylül ayında Uluslararası ERA Markasına katılan  Ali Osman Şadoğlu, profesyonel hizmet anlayışını kurumsal bir yapıda müşterilerine güven ve şeffaf...